Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново в клуба с "Играчката" Сузуки LJ 80, "таткото" на Самурая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отново в клуба с "Играчката" Сузуки LJ 80, "таткото" на Самурая

Пичове, в бутилката си има спрайт, ръждопреобразувателя е в малка опаковка, жълта на цвят.Стига сте ми спамили темата
    Днес изчистих цялата лява половина и положението не е никак красиво, утре ще направя снимки, че днес се стъмни.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ванка , ама като работиш по колата снимаш и качваш , моляте качвай снимки да зяпаме и акъл ще даваме
      Лудак

Коментар

Аз ще чета и ще гледам снимките под лупа, защото за сега съм замразил моят, и чакам по-добри (финансови) времена.
        Ако ми хареса, може да го докарам в Бургас да му оправят ФАСОНА.
        Аз ще се оправя с двигателя и окачването, но за тенеЧИкиджийската работа нямам условия.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
          Аз ще чета и ще гледам снимките под лупа, защото за сега съм замразил моят, и чакам по-добри (финансови) времена.
          Ако ми хареса, може да го докарам в Бургас да му оправят ФАСОНА.
          Аз ще се оправя с двигателя и окачването, но за тенеЧИкиджийската работа нямам условия.
          Гледай, гледай, на мен вече не ми се гледа
          Днес отделих малко време да изчистя "дублажите" и да видя какво се случва под тях.

Интересното тук е че под тази ламарина е имало още един кърпеж

Ето какво се вижда и отляво:

Обмислям да премахна тези ръбати прагове и да ги заменя с нещо по-семпло, може би ще ползвам готов затворен профил.

Ето и опаковката на ръждопреобразувателя

След почистването намазах голата ламарина с химията, която ще я пази да не ръждясва излишно, докато дойде време за пясъкоструйката.

Мисля да подменя целите задни панели с нова ламарина и да реша проблема с ръждата генерално.Намерих немски сайт за стъклопастови детайли, но цената нещо не ми хареса.Все пак има време да помисля за предни калници и маска.

http://www.weiss-design.de/kunstofftechnik/lj.main.html

Интересно че има и оригинални като размери детайли, така и допълнително разширени + 8 см, ако решиш да изнесеш гумите навън.

http://www.weiss-design.de/kunstofft...auteilebr.html

Коментар

И то с добро изнасяне 16 санта общо. Е, можело е и още ама от там на сетне вече и с веждички :Р

П.П. Ванка, понеже си много заразителен, та да те питам, кви пари му искаха на първото - чурясалото?
            Последно редактирано от upi; 26-11-10, 14:42.
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              И то с добро изнасяне 16 санта общо. Е, можело е и още ама от там на сетне вече и с веждички :Р

П.П. Ванка, понеже си много заразителен, та да те питам, кви пари му искаха на първото - чурясалото?
              1500, хахаха шегаджии

Коментар

Това са го правили за продаване,ако бяхме в Германия си се води измама това което е писал в обявата но тук....
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ех Ванка, колко години учи и пак не се научи с колко нули се пише сто и петдесет
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Другари, имам нужда от малко помощ.За да си регистрирам джипчето трябва да открия един човек от Перник.Собственик е на автоморга, която се намирала на следното място.Влиза се по центалния път в Перник (предполагам от София), минава се покрай Била или друг подобен голям магазин, кара се по булеварда само направо 4, 5 км, минава се под някакъв надлез и след това моргата се намирала в дясно.Собственика кара Сузуки Витара (може би синя гранд) и се казва Драго.По описание е едър и предполагам че някой от колегите от Перник ще се сети за него.Благодаря предварително за информацията, която може изпратите с лично съобщение

ПС
                    Преди малко се обади колегата Стоян от Перник, утре може би ще имам тел. на споменатия господин.Благодаря за съдействието
                    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 28-11-10, 19:50.

Коментар

И така, два дни отминаха от началото на седмицата и да споделя какво свърших.Както предполагате, продължих с изрязването на излишните ламарини, и с "благославяне" на предишния "майстор".Изчистих коша отзад, за да видя докъде ще се реже и докато си почивах, реших да сложа едната седалка от Порше, за да видя, как ще изглежда.За съжаление изглежда много голяма и не ми пасва с цялата визия на проекта.Може би ще сложа седалки от Витара.

Ноооо, стига лирични отклонения, малко metal work
                      След изчистването на коша, се заех с изчистването на калниците, да ама там лъснаха едни неща...накрая ги отрязах целите

Естествено, не простих и на прага, като съм започнал да режа, да довърша

Естествено, сложих и разпънки, които закрепих "интелигентно" с болтове за страницата а долната планка я закрепих с болт през дупката на амортисьора.

Под новия праг си личат оригиналните ламарини.

Утре ще снимам с апарата, че с този телефон ви измъчих.

Коментар

Хей Ванка "страшен" си, поздравления за ентусиазмът. Жалко, че не си ми по-наблизо, с удоволствие щях да ти помогна с огъване на ламарините които ще са ти необходими (работя на Абкант).

Коментар

Първоначално публикуван от nachev_88 Преглед на мнение
                          Хей Ванка "страшен" си, поздравления за ентусиазмът. Жалко, че не си ми по-наблизо, с удоволствие щях да ти помогна с огъване на ламарините които ще са ти необходими (работя на Абкант).
                          Далече си, да беше лято да те поканя на море с "екстри" . Утре ще снимам абканта, с който ще огъвам ламаринките

Коментар

Стига ряза ей,тва събиране иска после. Добра работа, много ми допада зверчето.
                            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Леле, Ванка, ако си военен хирург, да не ти попадам под ножа - ще ми остане една глава с бел дроб и сърДце
                              Ама как ти дава сърцето да режеш толкос на дълбоко? Не пищи ли сузльо кат' го гълцаш тъй
                              На второ замисляне, май по ти отива месарската професия - направо я обезкости животинката.

П.П. Евала! Така трябва - да не се е раждало джипче, ако се плаши от фризьорство!
                              Давай по-подробно със снимките.
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                                реших да сложа едната седалка от Порше, за да видя, как ще изглежда.За съжаление изглежда много голяма и не ми пасва с цялата визия на проекта.Може би ще сложа седалки от Витара.
                                Сложи РЕКАРО от Opel Astra GSi - много лесно се заваряват за оригиналните шейни на сузукито и са тесни.

Виж при мен как стана:
                                От двувратият модел, може да сложиш да ползваш и механизма за сгъване на седалката.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X