Обява

Свий
Няма добавени обяви.

втулки за панти задна врата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• втулки за панти задна врата

някой купувал ли от някъде пласмасовите втулки за заднита врата на ВИТАРА? Или да правя от полиамид. Днес се притрихa окончателно на долната панта и настана ужасно чукане .
    899180483

От: втулки за панти задна врата

Колега съвсем наскоро ми се наложи да решавам същият проблем,та значи нещата ги реших бързо.Първо отделих пантите от вратата,разглобих ги и при стругара.Направи ми ги от бронз то май и оригиналните са бронзови.По кофти е слагането в смисъл,че трябва още един човек да ти помага за да се регулира точно вратата.Услугата при стругара ми струваше 12 лв.за двете панти.Сега няма никакво тропкане!

Коментар

при мен са от черна пласмаса . утре ги почвам .благодаря за отговора колега .САМО НИЕ ЛИ ИМАМАМЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ?
      899180483

Коментар

Първоначално публикуван от aroren Преглед на мнение
        при мен са от черна пласмаса . утре ги почвам .благодаря за отговора колега .САМО НИЕ ЛИ ИМАМАМЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ?
        Не и при нас със самурайте го има

Коментар

ок . вече всичко е наред със задната врата . не е за подценяване тази процедура. наистина излезе ,че са втулките са от бронз. мръсотията и и бързото износване ме заблудиха . тежичка е тази врата + резервна гума . то същото се отнася и за страничните врати. има доста тънкости в размерите на втулките. МОЯТ СЪВЕТ Е : не остявяйте да ви се износят и осите. не ,че е кой знае какво но рифеловането в горния край едва ли има много хора да ви го направят.пък е челата на пантите се износват под ъгъл после напасването иска много шлосерски умения.
          899180483

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X