Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Термостат за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Термостат за Витара

Колеги,нещо термостата започна да ми отваря по-рано.Явно трябва да се смени.Въпроса ми е 82 или 88 градуса?Или за зимата 88,за лятото 82.По всички каталози дават и двата.Този който е на колата,преполагам оригиналния е 82градуса.Незнам тези 6 градуса,ще повлиаят на парното или работата на двигатела.
    Поздрави!
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

От: Термостат за Витара

Темата сме я предъвквали вече. Едната теза беше, че Витарите били склонни към прегряване и 82 е по-добре. Моята беше с такъв и стрелката за температурата никога не достигаше средата. Миналата есен сложих 88 градусов. През зимата парното грееше повече, лятото в най-големи натоварвания не е превишила температурата.
    Препоръчвам ти такъв на 88 градуса.

Коментар

Благодаря,дадох аз идеята да се систематизира информацията...ама на ...може да взема и да се хвана,че е много разхвърляно тука.Затова и пуснах нова тема.И моята с 82,седеше маалко под средата.Ще пробвам с 88,ако не ми хареса,ще сменям.Ако не трябва,пишете,че утре слагам
      Поздрави!

Коментар

Здравейте колеги,моя термостат остана отворен беше 88 градусов,сега съм с 82 градусов,няма никаква разлика,парно си има всичко си е на ред.

Коментар

Днес си купих термостат и гарнитура,отидох да си го сменям и..оказа се по-малък(диаметър около 45мм).Магазина вече беше затворил и отидох със стария до друг,да си взема такъв като моя(диаметър около 55мм).Магазинера каза,че масовия е по-малкия Моята испанка ме изненада пак...или годината?Както и да е,вече съм с термостат 88 градуса EPS-италиански.Отваря точно когато стрелката е по средата на скалата.Като отвори стрелката пада 2мм и седи в този диапазон.Със стария термостат на 82 градуса стрелката при отваряне беше около 2 мм под средата и след това падаше още 2-3мм.Това е от мен
          Останалия термостат отива в "продавам авточасти".Японски 88 градуса+гарнитура.
          Поздрави!
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
            Днес си купих термостат и гарнитура,отидох да си го сменям и..оказа се по-малък(диаметър около 45мм).Магазина вече беше затворил и отидох със стария до друг,да си взема такъв като моя(диаметър около 55мм).Магазинера каза,че масовия е по-малкия Моята испанка ме изненада пак...или годината?Както и да е,вече съм с термостат 88 градуса EPS-италиански.Отваря точно когато стрелката е по средата на скалата.Като отвори стрелката пада 2мм и седи в този диапазон.Със стария термостат на 82 градуса стрелката при отваряне беше около 2 мм под средата и след това падаше още 2-3мм.Това е от мен
            Останалия термостат отива в "продавам авточасти".Японски 88 градуса+гарнитура.
            Поздрави!
            значи аз няма кво да се чудя и да си губя времето,че аз съм на същия хал.и моята е испанка 98г 80кс.абсолютно същите симптоми,стрелката малкло под среддно положение,слабо парно,особенно като вече отвори термостата и никога не съм я виждал да ходи в по горно положение дори и в най големите задръствания а и разхода ми напоследък е отчайващо голям.последното за сичане беше 58км с 7,5л газ

Коментар

Моята дълга база 93-та година японка също е с по-големия термостат!!!
              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X