Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за гуми

Здравейте nikman,Янко.Нямам на предвид че,няма да станат на джантите или че,неможе да върви с тях.Човекът търси евтини гуми,а евтините са с ниско качество един път ще излезе от пътя и ще ги направи на дреп.И тогава ще му излязат по-скъпи.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

здравеитекаде мога да разбера за цени на 225/65/17
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

От сайтовете за гуми,от големите центрове за гуми,дори и от кварталния вулканизатор.Просто използвай търсачката
        jaxan ,на мен също не ми допада идеята за гуми за лека кола на джип,пък бил той и малък.За евтиното съм разбрал-един път не ти върши хубава работа и второ излиза по-скъпо
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
          От сайтовете за гуми,от големите центрове за гуми,дори и от кварталния вулканизатор.Просто използвай търсачката
          jaxan ,на мен също не ми допада идеята за гуми за лека кола на джип,пък бил той и малък.За евтиното съм разбрал-един път не ти върши хубава работа и второ излиза по-скъпо
          Ами да-в крайна сметка мисля,че ще е добре колегата да си купи някои качествени АТ-та.Щом не се завира ежедневно в калищата и кара предимно по асфалт това е удачния избор.

Коментар

Здравейте от скоро съм собственик на Vitara къса база 1,6 80 к.с. купих я с гуми 195/70/15С това са бусовски гуми доколкото знам имали някакъв проблем да сложа пак такива гуми

Коментар

Първоначално публикуван от bovans Преглед на мнение
              Здравейте от скоро съм собственик на Vitara къса база 1,6 80 к.с. купих я с гуми 195/70/15С това са бусовски гуми доколкото знам имали някакъв проблем да сложа пак такива гуми
              Ами аз доколкото знам това са доста малки гуми и като влезеш в гората ще усетиш къде е проблема.Просто някой ги е сложил,колкото да я продаде и си е свалил хубавите гуми.Така,че ти си преценяй.Лично аз предвид идващата Зима бих поставил на Витара Медвед-Я-569-/235-75/.Гумата е висока 74см.,много,ама много е добра на сняг и поледица.Върви съвсем прилично и на кал.Лично съм я виждал на Витара,Чероки и УАЗ.Така,че ако ще си караш ежедневно Сузукито навсякъде през Зимата това е един добър избор и като цена,и като проходимост.В никакъв случай не се подлъгвай да слагаш някои агресивни регенерати-/стават само за разходки в гората,на асфалта Зимата са страшно опасни и неподходящи/.Успех.

Коментар

А тая 235/75/15 дали ще опира Витарата не е повдигана.А иначе за тези гуми само хубави неща чувам

Коментар

А тая 235/75/15 дали ще опира Витарата не е повдигана.А иначе за тези гуми само хубави неща чувам
                  Значи виждал съм ги на нелифтована Витара.За съжаление,обаче не успях да говоря със собственика,тъй като джипката беше спряна на паркинг в гр.Сливен и човека го нямаше.Поогледах я добре и Медведите и стояха чудесно-/сега дали опират някъде немога да кажа на 100%/.Що се отнася точно до тоя модел гуми смея да твърдя,че това е един от най-сполучливите модели на Руснаците.Шарката и материала на гумата са чудесни за зимно каране.
                  Последно редактирано от Янко Желязков; 01-11-10, 15:48.

Коментар

Тези са 205/80/16 и не опират никъде.Диаметъра е 74 см.Паснаха идеално.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF9693.jpg
Прегледи:3
Размер:107.3 КБ
ID:5222687
                    kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

235/75/15-при завой опират в шасито.Това се лекува със изнесени джанти или фланци но тогава пък опират в праговете....

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                        В никакъв случай не се подлъгвай да слагаш някои агресивни регенерати-/стават само за разходки в гората,на асфалта Зимата са страшно опасни и неподходящи/.Успех.
                        Добре, че го каза.
                        А аз будалата като не го знаех-миналата зима изкарах целия сезон с Fedima extreme evolution, или както сме свикнали да им казваме-"кобри". Как пък нито веднъж не се занесох или да остана в някоя пряспа.
                        Сега чакам някой да каже, че и с парт тайм през зимата не било хубаво да се кара, и цирка е пълен...

Колега, от мненията които съм чел(твои) съм останал с впечатление, че знаеш и можеш, а и мислиш , а бе читав си. Не разваляй доброто мнение за себе си с такива само четени из форума псевдоистини.
                        Нищо лично.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                          235/75/15-при завой опират в шасито.Това се лекува със изнесени джанти или фланци но тогава пък опират в праговете....
                          При мен опирането в шасито се оправи с фланците, но пък задните гуми започнаха да опират в калниците. Това пък се лекува с шлайф или бодилифт, по избор.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Добре, че го каза.
                            А аз будалата като не го знаех-миналата зима изкарах целия сезон с Fedima extreme evolution, или както сме свикнали да им казваме-"кобри". Как пък нито веднъж не се занесох или да остана в някоя пряспа.
                            Сега чакам някой да каже, че и с парт тайм през зимата не било хубаво да се кара, и цирка е пълен...

Колега, от мненията които съм чел(твои) съм останал с впечатление, че знаеш и можеш, а и мислиш , а бе читав си. Не разваляй доброто мнение за себе си с такива само четени из форума псевдоистини.
                            Нищо лично.
                            Карал си с "Кобри" Зимата-добре...лошо няма.Явно използваш джипката повече в гората.За асфалта-/заледен,заснежен/,обаче няма как да ме убедиш,че са подходящи.Нали се сещаш,че "Кобра" по предназначение е гума за 80% експлоатация извън пътя и 20% на пътя.А "Медвед" Я-569 си е баш снежна гума и за Зимата е далеч по-подходяща и сигурна от "Кобра".Нищо чудно няма в цялата работа и не знам какво толкова те очудва.Всичко се върти около това кой къде най-вече си кара джипката.Лека вечер-живи и здрави.
                            Последно редактирано от Янко Желязков; 01-11-10, 22:04.

Коментар

То че карах из гората миналата зима-карах. Но повечето километри си ги въртях из града и да си ходя до село. По асфалт. Не споря, че зимата със зимни гуми е по-добре, но чак пък типично калната гума де трагична на сняг-ми не, не е трагична. Колко таксита съм извадил от преспите... Като ме видят и отдалече махат, зер джип идва...
                              Правя уговорката, че през зимата много рядко карам с над 40 в града, и над 60-70 извън... Като се засили колата както трябва-и с шипове да си пак няма спасение
                              Живи и здрави.

Коментар

Благодаря на всички за мненията.Все пак ще я карам 80-90% по асвалт зимата и съм се спрял на оргиналния размер гуми 195/80/15 засега съм решил да са Lassa Competus 4x4 едно приятелче ги хвали.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X