Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на Национална Зимна среща "Сузуки и Приятели"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на Национална Зимна среща "Сузуки и Приятели"

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
    Аз мож ли да дойда , обещавам да съм послушен
    Не прочете ли ситния шрифт под заглавието,като в Банков договор под основния текст -"Явяването задължително за всички Сузукаджии,като основатели на тоя събор" ,срещата тая година може да се прекръсти и на "Капан за Сузукита"
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
      Мда,особенно ако са засилени много...да не си задаваме после въпроси "аве върху Самурайче ли минах,върху Витарка ли,или май съм минал през камък",комшията като му запуша Витарата вечер,и се разбираме ако по рано стане той...просто да мине отдолу под ТЛК-то
      Егати и проходимата Витара
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
        Аз мож ли да дойда , обещавам да съм послушен
        Ела бе, ела! Тъкмо да ти видим прословутата газова, току виж сме измислили нещо.
        Макар, че газта ако продължава да поскъпва с това темпо, май ще минаваме на бензин скоро ...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Мда,особенно ако са засилени много...да не си задаваме после въпроси "аве върху Самурайче ли минах,върху Витарка ли,или май съм минал през камък",комшията като му запуша Витарата вечер,и се разбираме ако по рано стане той...просто да мине отдолу под ТЛК-то
          Верно бе вчера като даваше назад Тойотника подскочи малко - викам си сигурно мина през бордюра ,а то едно Самурайче попаднало под гумите
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Ей много сте силни на приказки ей.Ще ви видим и вас
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              Ей много сте силни на приказки ей.Ще ви видим и вас
              Само си приказваме ...
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Полата има и плюсове за естествените нужди,няма ципове,няма копчета само отмяташ настрани и си готов
                Ъхъ,аз зако ходя само с поли....и рокли...ама смятам да спра,че много накриво ме гледат напоследък...
                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                  Ъхъ,аз зако ходя само с поли....и рокли...ама смятам да спра,че много накриво ме гледат напоследък...
                  Миии какво няма, почисти малко космите от краката и колко пъти ти казвам да не слагаш рокля с гол гръб ако не си почистил четината, баба мецо
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Я вижте как се тренира за срещата в Офроуд клуб Стара Загора
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107150
                    ... всъщност постоянно така тренираме...
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                      Я вижте как се тренира за срещата в Офроуд клуб Стара Загора
                      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107150
                      ... всъщност постоянно така тренираме...
                      Супер си беше тренировката ,всички покриха норматива без изключение
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Има ли определена дата вече или се уточнява още??
                        Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от roki_75 Преглед на мнение
                          Има ли определена дата вече или се уточнява още??
                          Датата всяка година е последния уйкенд на януари, но ще пуснем тези дни програмата.

Коментар

Ето я и програмата, която Марин пусна в темата в раздела за клубни прояви.

Настаняване 28.01(петък) от 18ч (може и по-рано който желае) до 29.01(Събота) до 10ч.

За да разнообразим малко нещата от предходните години,клубът ни взе решение тази година мероприятието да се проведе в с.Ягода.Селото се намира на 16км от гр.Стара Загора в посока Казанлък,намира се на 187.384 km от София
                            Геогр.ширина (Latitude): 42.55N
                            Геогр.дължина (Longitude): 25.6E
                            Надморско равнище: 300 - 499m

Там сме резервирали хотел "Терма"-който разполага с 12 луксозни стаи,а за не претенциозните сме наели база с бунгала "Комплекс Олимпия" разположени на около 200-300м от хотела.

ден 1. 29.01(събота)

1.Настаняване до 10-11ч.(правим го с цел по-рано да може да си приготвите закуска и настаните,ако идват деца с вас на разходката е препоръчително да приготвите няколко сандвича които няма да са ви излишни понеже няма да има спиране за барбекю и тн.)

2.От 11ч.-започва краткият инструктаж за разходката и запознаване с маршрута по който ще се кара-събирането ще се проведе пред хотел "Терма"

3.От 11.15ч-Започва самата разходка, която трябва да приключи около 17ч-19ч в хотела.( края на разходката зависи от броя на джипките!!).

4. Най-веселата част започва от 20ч в ресторанта на хотел "Терма" .Предполага се,че за добрата атмосфера ще се погрижи с музикалното оформление Ванката (Пач).

ден 2.30.01(неделя)

1.бира

2.барбекю+вино около (р.Тунджа)

3.Свободна програма (леки заигравки на поляните около р.Тунджа стил заралии)

4.Отпътуване

Резервация може да направите на следните телефони:

хотел "Терма"-http://hotelspa-terma.com/
                            рецепция-043222233
                            мобилен-0885634810
                            Цена за нощувка-80лв за стая

"Комплекс Олимпия"-60 места
                            цена 15лв за човек с отстъпка за срещата
                            телефон стационарен:043/222422,мобилен :0888303397, Управител:0898272601

Понеже хотел "Терма" и "Комплекс Олимпия"-сме ги резервирали,при вашите потвърждения за резервация се представяте за "Oфроуд срещата", която се провежда в Град Стара Загора

И за ваше по голямо удобство пускам телефон на комплекс "Ягодите" който разполага с еднофамилни къщи-намиращи се на около 500-600м от хотел
                            "Терма"
                            http://www.yagodite-bg.com/
                            тел,043222148
                            мобилен 0888150469

За допълнителна информация и възникнали проблеми за срещата посочвам и някои от телефоните ни:

Славин-0888718697
                            Илиян (Белата)-0888228322

Любчо-0889892705
                            Марин-0899854187

Коментар

Oбрази, с тази 8 часова разходка по програма, ако се има предвид опита от предишните срещи, то значи до 12 през нощта да не се е събрала групата за вечеря ... Има ли опция в съботата да има алтернативна забава за тези, които не искаме на целодневна разходка? Имам предвид полянка с барбекю и заигравки за джипки и за съботата?

П.П. Там на близо имало кратер на вулкан. Ходили ли сте до него и може ли да се стигне по черно?
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                                Oбрази, с тази 8 часова разходка по програма, ако се има предвид опита от предишните срещи, то значи до 12 през нощта да не се е събрала групата за вечеря ... Има ли опция в съботата да има алтернативна забава за тези, които не искаме на целодневна разходка? Имам предвид полянка с барбекю и заигравки за джипки и за съботата?

П.П. Там на близо имало кратер на вулкан. Ходили ли сте до него и може ли да се стигне по черно?
                                Подкрепям идеята, честно казано и на мен не ми се обикаля толкова време Няколко часа (3-4) са напълно достатъчни, миналата година се кефехме повече на почивките където катерехме хълмчетата или се спускахме по онова голямо нанадолнище отколкото карането на много километри
                                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X