Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредната пораснала Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поредната пораснала Витара

На самурая бронята по ми допада.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

колега, евалаза информацията беше мисупер полезна

Коментар

извинявай за тъпя въпрос но не разбрах отзад слагат ли се подложки? и другия ми тъп въпрос е отпред само подложки ли се слагат или се сменят и амовете и прожините?
        Първоначално публикуван от Ivan_Botevgrad Преглед на мнение
        Един клиент ме попита :
        -Ти можеш ли да я повдигнеш отпред , че те отзад е повдигана ?
        -Мога !
        -Ами тогава действай парите са без значение !
        И се започна първо колегата "travelling" ми прати подложки за предницата монтирахме ги обаче се оказа че тя е по висока от задницата . Наложе са да пипаме и отзад , някой специялист беше сложил по широки пружини и в долния край бяха излезли от леглата свалих ги и отидох в магазина а там се започна мерене и т.н . Спряхме се на нови пружини от Лада Самара 42см. дълги . Сложихме ги и "Китарата" се изравни но дойде друг проблем , амовете бяха къси и се разпъваха до край , отиваме пак в магазина там си харесахме един нови волгови с 8см. разлика от старите , монтирахме ги и джипа "заспа" . Малко излезна кардана но ще видим дали ще го компенсираме , а мисля и на А-рамото да подложа малко . Утре следва смяна на предни маншони и правене на нови брони .

[ATTACH=CONFIG]262263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262267[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262268[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262269[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262270[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262272[/ATTACH]

Коментар

Първоначално публикуван от gosho9106 Преглед на мнение
          извинявай за тъпя въпрос но не разбрах отзад слагат ли се подложки? и другия ми тъп въпрос е отпред само подложки ли се слагат или се сменят и амовете и прожините?
          Отвори темата на Славин и я прочети от начало до край и ще ти светне всичко.Въпросите ти не са тъпи а досадни ,има изписано томове за този лифт.Приятно четене
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X