Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за аморт. за витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за аморт. за витара

питането ми е за аморт. задни след лифта. сложих 67,5 см аморт. в разгънато положение маслени.имам и газови които са 63,8 см в разгънато положение и 48 см взганато положение.кои са по добри ,ако са газовите как мога да ги удалжа да достигнат дължината на масление.
    Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
    Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

От: питане за аморт. за витара

С тези по дългите ще ти падат пружините...

Коментар

не падат сега карам с тях има още 2 см от конуса при разпънато полужение за да паднат
      Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

С газовите ще друса яко,тя и без друго е мн.лека отзад.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от bat-zdravko Преглед на мнение
          питането ми е за аморт. задни след лифта. сложих 67,5 см аморт. в разгънато положение маслени.имам и газови които са 63,8 см в разгънато положение и 48 см взганато положение.кои са по добри ,ако са газовите как мога да ги удалжа да достигнат дължината на масление.
          Не си написал колко см в сгънато положение са маслените, но газовите са прекалено дълги в сгънато положение. Това значи че при сгъване ще блъска в тях, а не в противоудърните тампони. Има вариант да увеличиш височината на бъмп стопа, но се губи хода. Върти ми се в главата цифра, че правилните в сгънато трябва да са 35см
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

моля за ключ!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X