Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дизелова Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: дизелова Витара

Има термостат и се намира във водната помпа, а гарнитура също има и се намира по магазините, цена около 10лева

Коментар

• mitkokk
      mitkokk коментира
      Редактиране на коментар
      Здравейте.
      Преди известно време си купих Витара с Маздовия двигател 87коня.Имаше пхджд изгнило и я дадох да се прави.
      Има ли вероятност майстора когато я е кърпил да е повредил нещо,защото не иска да запали. Ще сам ви Благодарен ако споделите какво може да е станало.
      Последно редактирано от mitkokk; 23-12-19, 22:06.

Бихте ли споделили какъв разход ви дават дизеловите Витари?
    Знам че е много относително, но на извънградско например.

Коментар

От скоро карам витара 2.0 тд и по мой наблюдения около 7.5 8.0

Коментар

Колега и Аз карам Витара с Маздов мотор ,при мен разхода е 7,5 извънградско през лятото и 8,5 градско ,при постоянно включен климатик.Но през зимата с поне 5 минути разгряване на место над 10,5.

Коментар

Зависи кой дизелов двигател е. Мойто е с пежо мотора(1.9ТД) и гори 5-6 литра на 100 извънградско, и 8 със включеми двойни. Едно аверче има по новия (2.0хди) и при него разхода е с литър отгоре... За маздовите наистина горят повечко.

Коментар

Все пак пежо е едно от най-добрите на дизела.
            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Re: От: дизелова Витара

Първоначално публикуван от FIKI_VIP Преглед на мнение
              Зависи кой дизелов двигател е. Мойто е с пежо мотора(1.9ТД) и гори 5-6 литра на 100 извънградско, и 8 със включеми двойни. Едно аверче има по новия (2.0хди) и при него разхода е с литър отгоре... За маздовите наистина горят повечко.
              Това ми се вижда малко странно, HDi то да дава по голям разход. Аз имам една 307 HDi 2002 и по малък разход не съм имал на кола, направо ми се вижда супер икономична. Но може би при витарата HDi-то ако е доста повече коне и предразполага към по бързо каране и от това да идва разликата.
              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
              http://www.facebook.com/JeepBG
              LZ1GGC

Коментар

От: Re: От: дизелова Витара

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
                Това ми се вижда малко странно, HDi то да дава по голям разход. Аз имам една 307 HDi 2002 и по малък разход не съм имал на кола, направо ми се вижда супер икономична. Но може би при витарата HDi-то ако е доста повече коне и предразполага към по бързо каране и от това да идва разликата.
                витарата с HDI мотора е дълга база, затова гори повечко, но пак си е по икономичен от маздовия и много по-пъргав...

Коментар

Момчета стигате с тез разходи на "двойно", някой наистина ще помисли че толкова ще му гори в гората и ще се охълца.Ако ходите в гората де.
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Момчета стигате с тез разходи на "двойно", някой наистина ще помисли че толкова ще му гори в гората и ще се охълца.Ако ходите в гората де.
                    Еее, в гората не развиваш скорост може и доста време да си тъпчеш на едно място.
                    Според мен точен разход в гората никой не може да даде, и при всяка обиколка е различно.
                    Тук говорим за засечен разход извън градско и градско, без хард изпълнения...

Коментар

Имам въпрос относно RF мотора на Мазда: Трябва ли на определен пробег да се регулират клапаните на двигателя? И въобще необходимо ли е някакво регулиране или обслужване освен масло, ремъци и филтри?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X