Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май се Харесахме :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Май се Харесахме

Каква логика няма? Това го има на всички автоматици и без него не работи добре .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Брехх....... тогава каква ли е причината да го откачат ........... ще го закача да видя каква ще е промяната
      Лудак

Коментар

От това колко е натегнато зависи и кога превключват скоростите .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Нищо общо ! Досега ги блеех това жило , явно е имало някаква с-ма там .Като го дърпам това жило ми мести и скоростния лост а пък скоростите имат жило само за кика ....... знам ли
          Последно редактирано от Людмил Кюковски; 15-12-10, 13:23.
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
            Нищо общо ! Досега ги блеех това жило , явно е имало някаква с-ма там .Като го дърпам това жило ми мести и скоростния лост а пък скоростите имат жило само за кика ....... знам ли
            Точно на това второто жило, което влиза в автоматика му се казва кикдаун. За него имах в пред вид да го прегледаш първо. При откачено или скъсано такова автомата си работи нормално и си ги включва ,но когато караш примерно с 60 км. и почнеш да изпреварваш при подаване на пълна газ не включва по-ниска предавка и от там не ускорява добре. Според мен е задължително да го има и да е закачено на мястото му.
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Я да се похваля с зимния разход на гориво 45км/20 лв газ .
              Поради финансови и здравословни проблеми ще я зазимя и ще си карам другия таралясник ,когато се постопли или намеря топло място за работа почвам да я разглабям и п.тката лелина ша и............ .Просто ми е.ба нервите тая кола и днес като прикюфка и изгасна направо си излезнах и почнах да си я ритам .......
              Като я направя цял банкет ще има ааа забравил съм да напиша , че имам да черпя от 3 дена съм сгоден
              Лудак

Коментар

Честито, а това е най-мъдрият ти пост откакто си я захапал тая витара, айде напролет с нов хъс и с повече акъл и ще стане, дотогава ти си знаеш)

Коментар

Нищо сложно няма във Витарата, разглобява се за норматив. Особено ако ще наблягаш предимно на двигателя, макар, че ако ще се заемаш на сериозно, вземи гътни всичко, поне да знаеш кое на какво положение е.

Добър съвет: първо чети мануалите, иначе може и да не е чак толкова лесно

П.П. За годежа честито!
                  Вземи булката на събора? Никой няма да те върне ако не си с джипка, а за разходките, ако трябва ще си сложа и задните седалки на моята
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

... от 3 дена съм сгоден
                    Честито, честито. Това са все хубави новости Само трябва да споменеш къде - кога е сватбата

п.с. С това стана ясно откъде да ти здравословните и финансови проблеми
                    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                    Mercedes w212 E350 4matic
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

За сватбата има време ..... още не сме решили офицялния годеж кога ще е .......... За кошника ....... ще влезе в бокса и докато неми хареса няма да излезе !
                      Лудак

Коментар

За сватбата има време ..... още не сме решили офицялния годеж кога ще е .......... За кошника ....... ще влезе в бокса и докато неми хареса няма да излезе !
                        Мисля, че трябва да стане обратно, но ти си знаеш

Коментар

Колата 100% ще е преди официалния годеж и сватбата , че мойте мама и тати одавна неми дават пари и всичко ще е за моя сметка , а пък неможе сватба без сватбената кола
                          Лудак

Коментар

Нали помниш лафа за старата кола и младата жена...?

Дано да е достатъчно луда булката, че да не се засяга заради колата!

Коментар

Че тя колата е на булката
                              Лудак

Коментар

Буаааааааааахахахахахаа
                                Това ми хареса!
                                Поздрави я от нас и обезателно елате

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X