От: Регулируемо окачване на Витара-въпроси и неизвестни
Ако към мен - не. Най-малкото щото няма къде да ги сложа, особено отпред. За сметка на това има регулируеми, хем на сгъване, хем на разгъване. Вярно че цената е двойно-тройна, ама за сметка на това като се износят, си ги разглабяш, сменяш квото трябва, надуваш примерно с азот до квото налягане трябва, и имаш нови амортисьори само за част от цената на дори най-евтините, дето що-годе стават за нещо. FOX-овете са пример за това. Други фирми също правят - BILSTEIN, KONI, KING и т.н. Че и с външен резервоар, та да загряват по-малко (реално вършат работата на двойни средна хубост).
ПП: По темата - има и амортисьори, с които се регулира височината на возилото. Не съм се ровичкал по темата обаче. Покрай другите неща обаче и това се споменаваше тук-там.
ППП: Ей ви и дино тестер за амортисьори на картинка. Цената обаче е силно неприятна, макар като машина да не е нищо особено. Ако въобще някой тук има такова, те сигурно се броят на пръстите на едната ръка.
Първоначално публикуван от tef4o
Преглед на мнение
ПП: По темата - има и амортисьори, с които се регулира височината на возилото. Не съм се ровичкал по темата обаче. Покрай другите неща обаче и това се споменаваше тук-там.
ППП: Ей ви и дино тестер за амортисьори на картинка. Цената обаче е силно неприятна, макар като машина да не е нищо особено. Ако въобще някой тук има такова, те сигурно се броят на пръстите на едната ръка.
както и да е, отплеснах се.
Коментар