Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Не слагат омеговата кутия а може и да я слагат ако заменят и раздатката с подходяща разбира се иначе може и без нея като се направи камбаната за целта
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Преи време си говорихме с Тефчо за този проблем, и оттогава ми се изясниха някои неща.
      Значи-или ползваш мотора с кутията, или преправяш камбаната.
      За камбаната няма какво да се говори-ясно е как се прави. С доста рязане, и мерене.
      Другият начин е да се отдели раздатката от кутията. Те са съвсем различни механизми, може да се направи някаква стойка за захващане на раздатката към рамата, а от кутията към раздатката да се сложи някакво карданче. Според мен е по-лесния вариант.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        камбаната е готова
        Би ли качил повечко снимки,че и аз се надявам в близката година да стартирам тази операция!?Какво направи с охладителната система?!.....Витаровият радиатор и ел. перка ли?!
        За кутията съм почти сигурен!

ОП....имам информация от кухнята! ....туко що се чух с правилният човек!
        Значи...мотора+скоростите+кардана от Омегата! ...това е рецептата!Кардана се реже,а скоростите се ползват,защото са по-бавни и са по 100лв....да не говорим,че всички знаем,колко са здрави!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Какво правим с раздатката ?

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
            Какво правим с раздатката ?
            Раздатката остава Витаровата!Утре ще гледам да попия повече информация и ще ви я споделя,защото така по телефона не става!

Коментар

Е как витаровата нали са едно цяло със скоростите снимай ако може.Нали вала от скоростите влиза в раздатката какво ще да е това карданче
              Последно редактирано от Близнаците; 18-10-11, 21:52.

Коментар

Да ви кажа и на мен ми е интересно!...но е факт!В Говедарци има две такива Витари и двете показаха завидни възможности!
                ...Няма да мога да снимам утре,но при възможност ще направя някоя снимка....самоче говорим за Самурай с Опел мотор и скорости и Самурайска раздатка.....ха сега де! .....мамата си *бало пичове!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                  Да ви кажа и на мен ми е интересно!...но е факт!В Говедарци има две такива Витари и двете показаха завидни възможности!
                  ...Няма да мога да снимам утре,но при възможност ще направя някоя снимка....самоче говорим за Самурай с Опел мотор и скорости и Самурайска раздатка.....ха сега де! .....мамата си *бало пичове!

То има доста самурай с други двигатели ама на самика раздатката е отделно , даже сега с един мой приятел си правим извращение с един самурай относно двигател
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Близнаците са ми обещали снимки и детайли на една Витара с BMW мотор и скорости + раздатка ГАЗ69.Аз съм задействал разни неща за смяна на стандартната Витарова раздатка с такава от ГАЗ69 но пусто време и пари няма .............. .
                    Засега моята Витара до Март ще я оборудвам с нов мотор (тоя му таковах таковата) , турбо,кулер,нов входящ колектор (този е куц) . Това ще е по мотора , другите неща не са за тази тема .
                    В момента съм в преговори да взема още една Витара която след Декември месец почва да се прави : ще е с M113 мотор ,автоматични скорости,раздатка ГАЗ69,мостове ГР60 или 61 , 4 линк и още много специалитети .
                    За съжаление поради конфликт на интереси между форуми,спонсори и т.н няма да мога да и пусна развитието тук.........

По темата , защо само Опелови мотори мислите ? Да на смешни пари са и т.н но примерно 1.9TDI на VW ?Имаше такъв проект някъде във форума но незнам какво стана с него ......... .

Емо твойта Витара е с 2-ка мотор , за какво ти е още ? Слагай "прасета" с 5.125 и си супер
                    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                      Емо твойта Витара е с 2-ка мотор , за какво ти е още ? Слагай "прасета" с 5.125 и си супер
                      ....тая си остава така!За нея вече казах,че ще е паркетник и влекач или ще я продам!
                      Идеите ми са за бегачка,която да си събера за състезания и хард разходки,заради което си продадох и старата,за да мога да си събера първо надеждна джипка с която да се возя и да си върша работа! .....намерил съм и прасета на новата,но мисля да не се занимавам с такива инвестиции,понеже за софт и така си е добра!

Коментар

Ще наснимам довечера раздатката и скоростите да умуваме.Demo_1 нали ви трябваше скоростна кутия да и правите фланец за куплиране със текезесаркова раздатка мога да ви я предоставя да правите опити щото незнам какво ще ни хрумне в главата и на нас

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                          Да на смешни пари са и т.н но примерно 1.9TDI на VW ?Имаше такъв проект някъде във форума но незнам какво стана с него ......... .
                          Имаше такъв проект при нас супер се получи със дизеловия мотор витарата придобива доста по бавни сколости в сравнение с преди тракторни гуми 9x16 ги върти без проблем та даже и на бързите разхода също не е голям понеже колата си вървеше на малки обороти без изцеждане

Коментар

За да не кажете,че съм несериозен....пиша!
                            Неможах да се срещна днес със човека,понеже той нямаше физическата възможност!
                            Като цяло стигнах до крайното решение(приключение),с което ще се пробвам да се заиграя аз!.....Рецептата е следната....двигател и скорости от Омега....раздатка от Уаз и много нерви и мислене!
                            За съжаление,няма да мога скоро да изпълня проекта си по $$$ разбираеми причини!Тези дни ще взема купе,което да изплащам,а двигател и скорости вече имам!Утре ще ги сваля от колата,за да са на "топло"! ....Когато се преборя с тези пречки,които изброих,ще снимам проекта и ще ви държа в течение!Съвети и критики приемам всякакви!

Коментар

Не ми е ясно ,що ги осакатявате тия Сузукита ?
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                                Ще наснимам довечера раздатката и скоростите да умуваме.Demo_1 нали ви трябваше скоростна кутия да и правите фланец за куплиране със текезесаркова раздатка мога да ви я предоставя да правите опити щото незнам какво ще ни хрумне в главата и на нас
                                Немога да мръдна бе хора.......... като съм в нас работя........... като излезна работя...... като се прибера пак работя.......поне пари да имаше да не се ядосвам .
                                После ще Ви пиша на скайпа и ще се разберем какво да прайме .

Емо за да влезе двигателя и скоростите мисля че трябва да изрежете малко от тунела .Като почнете звънкай да помагам с каквото мога
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X