Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вежди за Samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вежди за Samurai

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
    Не става въпрос за гумените уширители а за пласмасовите дето продава Явор .
    звъниш и питаш:http://www.vromos.com/default_bg.php
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
      Уширителите ми се виждат добри и полезни,най-вероятно ще си поръчам ако не измисля нещо друго.
      Suzuki Samurai 1.3
      Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Самурая според мевн не е правен за да е красив,така че като става въпрос за вежди,се предполага за функционалност и практичност а не естетичност. Красив е примерно кадилак ескалейд,и на него би било грозно да слагаш каквито и да е вежди.Ти си харесвай самурая,аз също ги харесвам,но за мен не са красиви,това е. Явно обаче съм те засегнал и сега вместо да помогнем на колегата,му цапаме темата.Това за мрънкането,ми го обясни на лични,Моля.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

гумените уширители няма да ми свършат работа,във всички случаи пластмасовите ще са по ефикасни и разбира се по-красиви,ако са много скъпи няма да ги вземам и ще ги правя от ламарина

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
            гумените уширители няма да ми свършат работа,във всички случаи пластмасовите ще са по ефикасни и разбира се по-красиви,ако са много скъпи няма да ги вземам и ще ги правя от ламарина
            Преди около три месеца купувах гумени уширители за по 20 лева метара( 6мм работна площ) продава ги по 6 метра. Ти ще си решиш кои вежди ще ти дойдат по добре финансово .

Коментар

колега разбирам те,но уширители няма да слагам защото искам да има и добър външен вид

Коментар

вижте как се възтановява сузуки самурай

Коментар

Аз нямам нито вежди, нито уширители... ОБАЧЕ имам 2 комплекта гуми с джанти.
                  Ако сложа обикновените (заводските) нямам кал никъде.
                  А ако сложа Фланците 38мм, + алуминиевите джанти 8.5 J - и рошавите гуми, стойката става респектираща, но за да нямам кал по покрива ще ми трябват поне 1 ПЕДЯ уширители.
                  Така, че зависиш и от гумите и джантите.
                  Друго ... ако ще влизаш в ГОРАТА, тогава гъзаро-кафеджийският самурай, ще се срещне волно или неволно с дървета и клони. Тогава меките гумени уширители са за предпочитане пред омачкани, китосани метални изгъзици.

Помисли, преди да го развалиш !!!
                  Поздрави.
                  Прикачени файлове
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
                    вижте как се възтановява сузуки самурай
                    Не виждам.
                    Явно е от очилата.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

колега, мисля по същия начин да го изкърпя но да изкарам ламарината на подкалика с 5-10 см

Коментар

Всяко хубаво и красиво нещо става с много труд и много средства.Лисицата като не може да стигне гроздето казва че е кисело.Самурая не е само за кафе а е готов за всяко OFF ROAD трасе!Най-лесният и тъп начин да загрозиш красивия Самурай е да сложиш гумени уширители ако е така вземи от боклуджийските кофи те са почти същите гуми защо да даваш 25лв.

Коментар

За да искаш да изглежда Самурая ти красив за в гората и навсякаде намери си добър майстор вземи си предни калници на Паджеро до 1993г. който след като ги преработиш стават за предни и задни вежди на Самурая А брони за да станат красиви намери абкан да ти огъне ламарина 3мм на прав ъгъл и тръби взависимост от размера с помоща на картонен шаблон да им направиш формата.
                          http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=1992
                          http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=1925
                          http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=1993
                          Последно редактирано от autocolorpetrovi; 07-10-10, 00:34.

Коментар

ехеее, браво колега. Това се казва пълно и качествено изкърпване на самурай. От известно време съм доста зает и не мога да обърна внимание на любимия самурай и ще отложа ремонта за догодина. Интересно ми е колко ще ми струва едно такова изкърпване и боядисване на самурай и бронята ? а някой ако има още идеи за вежди да пише

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                              ехеее, браво колега. Това се казва пълно и качествено изкърпване на самурай. От известно време съм доста зает и не мога да обърна внимание на любимия самурай и ще отложа ремонта за догодина. Интересно ми е колко ще ми струва едно такова изкърпване и боядисване на самурай и бронята ? а някой ако има още идеи за вежди да пише
                              Аз ще махам моите вежди на Самурая (с тия мостове гумите излезнаха доста навън ), ако имаш интерес ми се обади и ще се разберем нещо
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X