http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...564&f1=details Не знаех,че тази марка с може би най-качествените автомобили има такъв модел.Страхотна играчка за големи,която никога няма да омръзне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Subaru Baja
Свий
X
-
От: Subaru Baja
За мен е доста нефункционална кола, изглежда добре, ама само до там, багажника не е достатъчно обемен за да се ползва като работен пикап и в същото време не можеш да сложиш там бебешката количка при лошо време. Неслучайно от Субару не успяха да наложат този модел."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Едно красиво и сладко недоразумение. Въобще няма претенции да е пикап, мислено е като трета кола в калифорнийско семейство с подрастващ пъпчив младеж да си мята сърфовете и колелата отзад. Пусто че дори и за такива приложения платформата е малка. И остават тези които се нуждаят от комби без покрив, които не са особено много. Иначе си е кола като кола, че и последните се продаваха повече с турбо двигателя. Блага работа.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Със сигурност ще побере АТВ при пуснат капак отзад,не мисля,че е чак толкова нефункционална.Знаете ли колко ми е трудно сега да разтоварвам торби с цимент и пясък от комбито,превит вътре на две... а и АТВ-то не се побира на височина вътре.
Коментар
-
Яка си е, още повече че съм имал Аутбек и знам за какво става въпрос. За всеки влак си има пътници. Е верно за този са по-малко, но причината може да е и цената, че един Аутбек например е с 1/3та по-евтин.пон.-пет. 09:00 - 18:30
събота 09:00 - 13:00
Варна - 0894484248, 052600585
София - 0895432143, 024750847, 024750947
Коментар
-
Това, което се вижда на заден план на снимките е сервиза на Голди, който добре познавате от форума.
Колата е от доста време в автокъщата, което се разбира и от снега на снимките.
Много пъти я заглеждах, но така и не спрях да я разгледам добре.
Същата, но зелена в съседна автокъща се продаде доста бързо.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Точно той е - бай Петко
Имаше история и за тази кола конкретно
Абе преди седмица-две се бях отбил във въпросната автокъща да разгледам Субарцата на Бай Петко!....
....а самият той бе застанал пред работещото ДВГ на въпросната "Baja" и успиваше двама клиенти!.....по едно време обаче "Baja"-та каза "щрак" и вратите се заключиха сами!
.....капака отворен,ДВГ-то работи!
....Бай ти Петко почва да обикаля около колата и да дърпа дръшка след дръшка!....обаче не,нема отваряне!
.....колата си бачка, а ключетата висят вътре
.....хората се споглеждат,а той им вика: "айде бегайте си вършете работа,аз ше се оправаям тука".....и хората си тръгнаха!
.....Петко бъзикна нещо по двигателя и колата угасна,тресна капака и си замина!
Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар