Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Subaru E12

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Subaru E12

    Значи преди време имах дадената машина тя не е джип но пак за сметка на това се представяше много добре за бус моят модел беше от 1990 с 1.3 двигател 4х4 и беше много компактно и лесно за поддръжка ,в гората също се представяше много добре и най-вече за лов та какво е вашето мнение за тази светкавица така да я наречем

  • #2
    От: Subaru E12

    Зет ми имаше Субару Либеро (това с 4-те правоъгълни фарчета), машинката по черен път и сняг се представя много добре.
    Но не бих сравнявал с джип. Малки гуми, ниско е, предната брона доста пред предния мост, за ремарке също мисля е слабичко, няма бавни.
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

    Коментар


    • #3
      От: Subaru E12

      Имах такова същото,това на аватара ми, в продължение на две години. Миналата година го продадох. Много практична и удобна машина. Технически обмислена и с достъпни за ремонт агрегати. Поводът да я продам беше трудното намиране на резервни части. Иначе си работеше много добре, достатъчно е проходима с уточнението, че не е джип. Обемът на купето е доста по-голям отколкото предполагат външните размери. Пренасял съм предмети с дължина до 3 метра при затворен заден капак. Още ми липсва, че го продадох, но реалностите с частите са си реалности. Иначе като проблем за бусчето бих посочил ръждата, макар че освен декоративен тя не представлява сериозен проблем, поради наличието на здрава рама.

      Коментар


      • #4
        От: Subaru E12

        Имам доста опит и с двете модификации, Е10 и Е12. Общо 7 на брой са ми минали през ръцете. Уникална машинка е това. Е10 е по-слабичко, но при 12-ската нещата са изчистени с по-мощният двигател и по-тежкият маховик. Разликата е осезателна. Предната броня е възможно най-бизо до гумите от повечето джипове и никога не съм я задирал. Това че е ниско е вярно, но всичко отдолу е прибрано в рамата така че и там проблеми няма. Двигател и скоростна кутия са надеждно защитени. Вярно е недостатък че няма бавни и на трудни терени трябва да си го държиш в обороти. Вътрешният обем е изненадващо голям и практичен, а безбройните варианти на положения на седалките ти създават всевъзможни удобства. Слаби места, както и по горе се спомена са ръждата и шлшцовата връзка на полуосите с дискове и барабани при Е 10. При Е 12 вече са на шпонка и не създават проблеми. Ремонтно пригоден е, сменял съм съединител на път за по-малко от час при условие че се сваля двигател. Единствен недостъпен агрегат е бензиновата помпа. Една от любимите ми играчки е.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X