Здравейте колеги от скоро съм в сайта и искам да ви покажа клипове и снимки на моята кола.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Субару Леоне
Свий
X
-
От: Субару Леоне
Как смяташ да го лифтваш и с колко?Първоначално публикуван от eager Преглед на мнениеИма, има
А Леонето е страхотно
Нашето (от аватара, Легаси 1.8 ) го сполетя зла участ, сега сме на номер 2 (Легаси 2.0), но то очаква бая смени по окачването, за да може да ходи по същите места...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Да се похваля и аз с моето леоне . Гледам са се събрали субаристи тук . Височина 8 санта нагоре .
Коментар
-
Интересен проект колега. Поздравления! Предполагам че ако сложиш и по-големи гуми, поне като на Форестер-205/70/15 ще стои по-добре.Първоначално публикуван от киро м-72 Преглед на мнениеhttp://kirilg.snimka.bg/experiment/a...leoneto.584286
Да се похваля и аз с моето леоне . Гледам са се събрали субаристи тук . Височина 8 санта нагоре .
Ще те помоля да направиш няколко снимки отдолу, за да се види как стои кардана.Благодаря!
ПП И си опиши проекта, кое как, защо, къде. Имам Форестер, при смяна за задни пружини и амортисьори се панадигна някакси по естествен път
, хареса ми и от тогава около 60000км си движи така.
Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
Поздравления за труда. Сега му сложи по-големи гуми и си готов. Само ми е интересно дали ще издържат каретата.Първоначално публикуван от киро м-72 Преглед на мнениеhttp://kirilg.snimka.bg/experiment/a...leoneto.584286
Да се похваля и аз с моето леоне . Гледам са се събрали субаристи тук . Височина 8 санта нагоре .Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Поздравления колега за положения труд.Не знам с какъв двигател си но при мен нещата с 2,2i-136PS и гуми 30х9,50R15 не сработиха.Палят стандартният амбриаж,най-вероятно ще се нуждая от керамика.При гуми 205х80R16 колата си пее без проблем.Колкото до окачването ,карета и полуоски до момента нямам проблеми а колата не се жали грам
Коментар
-
Абе много мървило в тая тема , няма ли новости около старото златно Леоне . Благодаря за отзивите за моята колица , но междувременно аз я продадох , и много ме е яд . Но криза какво да се прави , но сега ми е влезнала една друга муха в главатаПървоначално публикуван от киро м-72 Преглед на мнениеhttp://kirilg.snimka.bg/experiment/a...leoneto.584286

и я обмислям от доста време . Та каква е идеята ; мисля си да събера едно легаси 2 и едно джъсти накуп
. Да взема мостовете с двигател , кутия , дифове , цялото задвижване от легаси 2,2 като мостовете да се свържат като шаси на джип , и отгоре да сложа купето от джъстито . в общи линии тва ми е идеята , знам че ме чака много работа , но мен много не ме слуша главата и като си наумя нещо и полудявам . Все още го обмислям , но ще го измисля и ще го направя . Съвети не са излишни , и да видим кво ще стане ако изобщо стане , но аз както казах лесно не се предавам . Поздрави !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар