Здравейте пичове имам питане относно моя дърт каен 2005г 4,5бензин!.. Вчера направих една глупост реших да му заредя акумулатора че по малко го карам и при бързане му обърках клемите на плюса с минуса! За малко но явно нещо е, дало фира, щото върти и като луд ,но не възпламенява сместа! ..Компа ми изписва некъв надпис pcm valuie workshop "с някъв знак триъгалниче завито със кръг отвън! Какво може да съм батисал сиреч изгорил?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Порше каен объркване на клеми за акумулатор
Свий
X
-
И все пак - започни прегледа с баналните предпазители (бушони разговорно му)...
Коментар
-
Извиках диагностик и излезе компютъра на мотора ДМЕ модул някъв явно съм го думнал!.. Обаче сега тряя вида къде е в колата за да го поръчам! Некви номера на него ми казаха че имало значение! И некъв друг psm2 модул но основно първият! Четох че играел роля за двигателя!
- 1 like
Коментар
-
Ето - https://www.google.com/search?q=caye...cMfSNI38s,st:0
на 3,2 е пак там.
и ако се чудите на акцента на пича доколкото съм чувал е българин
Във видеото споменава и за ремонт, явно има какво да се ремонтира.
- 1 like
Коментар
-
Проверих бушон по бушон и смених някои защото ми казаха че няма как да замине тоя модул от това което съм направил! Върти си яко с новият акумулатор не изписва нищо на компа на таблото но не пали! НЕ възпламенява сместа! Чудя се да не е някой реле! Това че има газов инжекцион не би тряяло да има значение щото си палеше на бензин по принцип!
Коментар
-
Първоначално публикуван от pavel1973 Преглед на мнениеПроверих бушон по бушон и смених някои защото ми казаха че няма как да замине тоя модул от това което съм направил! Върти си яко с новият акумулатор не изписва нищо на компа на таблото но не пали! НЕ възпламенява сместа! Чудя се да не е някой реле! Това че има газов инжекцион не би тряяло да има значение щото си палеше на бензин по принцип!
Ако нямаш - направи си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pavel1973 Преглед на мнениеКръгчето изчезна с триъгълника всичко си е уж нормално върти стартера но не възпламенява! Компютъра нищо не показва на колата!Да не е някое реле? Казаха ми че не е от Дме модула на двигателя уж!
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Около София се намира, има един тук с Поршета се занимава ама много е тежък тряя да е по новичко иначе не се захваща нали разбираш! Прегледах газовият бушон на газта здрав е!Главният де факто но компа как да го разбера дали е заминал на газта?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар