Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Към всички бивши собственици на Фронтери, на какво МПС - марка и модел преминахте след Фронтерата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Към всички бивши собственици на Фронтери, на какво МПС - марка и модел преминахте след Фронтерата?

Привет колеги, бих искал да разбера всички вие които сте карали преди Фронтери, на какво МПС сте се спряли на избор като марка и модел, и най-важното останали ли сте доволни като комфорт и екстри спрямо Фронтерата след това?

Питам, защото си давам сметка че може би до 1-2 години ще трябва да вземем по-ново МПС поне от 2017г, интересно ми е какво сте избрали и дали сте останали доволни спрямо Фронтерата, какво МПС сте си избрали и карате останахте ли доволни от избора ви?

А бе след Фронтерата... . Както казваше един приятел " След бившата ми жена, всички са ми арни!" Т'ва на майтап ей, да не вземеш да се вържеш!
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Така си е

Спомням си че колегата и модератор на този подраздел fanatic, си купи след години каране на Фронтери - BMW X5, за съжаление не е влизал тук от години да сподели останал ли е доволен от X5-цата и как е било с поддръжката на това луксозно возило спрямо Фронтерата?

Коментар

Един друг колега пък си купи Рекстън, но определено не е от 2017-та
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

А каква е причината за смяната ???
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Кара ми се по-нова и комфортна кола, Фронтерата ми служи вярно но вече си е старичка, миналата седмица се качих на един колега с BMW X3 - 2017 г и много ми хареса като екстри, лукс, не е толкова широка спрямо Фронтерата но седалката е много удобна като седнеш, таблото, уредите изглеждат си луксозно изпълнение, та затова се запалих по X3, ще видим...

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Луксът ли кара колата вече?

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Кара ми се нещо по-луксозно от Фронтерата, лошо ли е

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
        Спомням си че колегата и модератор на този подраздел fanatic, си купи след години каране на Фронтери - BMW X5, за съжаление не е влизал тук от години да сподели останал ли е доволен от X5-цата и как е било с поддръжката на това луксозно возило спрямо Фронтерата?
        влизам от време на време. След 3-те фронтери които съм имал не си купих BMW Х5. Купих си Хюндай Санта фе който карам 10 години. Фронтерата беше забавна джипка, но докато бях млад. Не ми се разправя с ремонти нон стоп и за това минах на друга марка. Сега имам Джип, ще видим дали ще съм доволен от него като от Санта Фе-то....
        no signature no problems

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Къде се изгуби, радвам се че писа и този подраздел да живне малко , явно съм се объркал с на някой друг колега, спомням си че беше качил някаква снимка на черен джип и на багажника май имаше кану ли беше, лодка, беше отдавна и може да съм се объркал

Пиши когато се сетиш за джипа като мине време, поздрави

Р- класа. Удобно ,комфортно. С газ. Неприятното е че е на въздух. Всъщност това е мл 164 но е 6 места. Абсолютно всичко е едно и също,но читав мл не намерих.Пробвах го врднъж без да искам и на кален терен - абсолютно адекватно поведение,амам не е прежалено и му пазиш тенекиите. Въздушното не ме кефи поддръжката-1000 лв на амортисьор рециклиран с възглавница. Не са ми къси ама дразни. Не виждам значително предимство освен че можеш да го вдигнеш за по-голям просвет.
        Последно редактирано от //Радо//; 21-07-25, 20:26.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Въздушното окачване наистина придава комфортна возия, но както казваш поддръжката си е висока, но кеф цена няма нали

Всичко вече е по-калпаво. Фронтерата я хвърлих защото беше ежедневна кола за мен. Пътищата ги оправихме вече и не ми е нужен високопроходим. Моя малкия беше изрисувал с камък задната врата(ей тоя същия от аватара) -творил нещо. +2-3проблема и я продадох почти за части. Гледам сега GLE че и р ката остаря , ама и те са шит. И си нямам идея каква ще е следващата.
        Имам ток в излишък и гледам и електрички.
        Последно редактирано от //Радо//; 21-07-25, 20:40.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Идеята е да си спокоен като пътуваш из страната, често има зарядни станции които са или неработещи, да не говорим че бързите зарядни станции са по-малко, сигурен съм че в момента в който направят да има зарядни станции на почти всяка бензиностанция, нещата ще са ок за електричките и ще са много по-привлекателни да ги купиш и караш.

• gimax
          gimax коментира
          Редактиране на коментар
          10-на дена се шматках из Родопите и кьорава електричка не видех.що ли.
          Поразгледай корейския автопром,има читави екземляри.

• Сандо
          Сандо коментира
          Редактиране на коментар
          Електричката можеш да я видиш почти всеки ден по кръга Ракитово - Цигов чарк - Батак - Дорково - Костандово и съвсем не е кьорава :-)

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X