Градушката във вторник ми счупи челното стъкло, двата мигача, а задния стоп е само пукнат.Челното стъкло /триплекс/ с демонтаж и монтаж -120 лв. ми се вижда нормална цена за ново и чакане 10 дни за да ми дойде ред. Проблемите започнаха с намирането на мигачи-цени от 85 до 150 лв на един. Втората употреба също не даде резултат, почти ги няма, а ако има мигача е около 40-50 лв. Търсих и в английските сайтове но не открих нищо.Моля за малко помощ ако някои има нещо. Колата е Фронтера В-1999 год.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Цени на части
Свий
X
-
От: Цени на части
Моят опит с Фронтера А доведе до извода, че или си купуваш веднага нов оригинален, или чакаш незнайно, колко време да се появи отнякъде втора употреба. Бях обиколил около десет морги и сигурно на толкова обяви за фронтери на части звънях, ама нъцки... Накрая поръчах един приятел с намаление да ми намери нов мигач, а пък точно тогава ми изскочи и оферта за втора употреба, ама вече бях поръчал...ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от camozzi Преглед на мнение.... Проблемите започнаха с намирането на мигачи-цени от 85 до 150 лв на един. Втората употреба също не даде резултат, почти ги няма, а ако има мигача е около 40-50 лв. Търсих и в английските сайтове но не открих нищо.Моля за малко помощ ако някои има нещо. Колата е Фронтера В-1999 год.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
По време на ровене из английските сайтове да търся мигачи ми направи впечатление, че предлагат за около 6,5 паунда 4 метра силиконов маркуч за вакумите. Интересува ме дали стигат тези 4 метра за подмяна на всички маркучи.Мигачите които поръчах за по 85лв бройката, след чакане около седмица се оказа, че не могат да ги доставят и сега отново започва сагата с търсенето. Ще се пробвам и от рокауто както ми е писал колегата.Много е трудно с намирането на части за този модел. Преди време поръчвах огледало от Англия и ми излезе три пъти по евтино от колкото ми искаха тук за втора употреба.
Коментар
-
Първоначално публикуван от camozzi Преглед на мнениеМного е трудно с намирането на части за този модел...В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Същото е и с таблото/три пъти го презапоявах и не се оправи/ и сега търся без резултат вече 2-3 седмици.Същото е и със задните стопове.По ходовата част каквото ми потрябва го намерих или го доставиха за 1 ден и не съм имал проблеми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеС изкл. на фаровете и мигачите, не виждам проблем!?!ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеМигачи нови, от рокауто излизат около 40 кинта/бр. - нов!и цената наистина е прилична.
Т.к. имам намерение да купувам ОФБ/къса база/дизел се интересувам и от цените на частите; доколкото съм се информирал, мигачи за Isuzu Rodeo би трябвало да стават и за ОФ.
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар