Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на семеринг на Опел Кадет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на семеринг на Опел Кадет

Здравейте!
    Тече масло откъм коляновия вал на моя верен Опел Кадет, там където е ролката на агренажния ремък. Как се сменя семеринг, трябва ли да се разглоби целия двигател?

P.S.
    Прощавайте, сега видях, че съм публикувал в Автомобили 4 х 4/Опел, но не знам как да преместя темата.
    Между другото Фронтерите толкова ли са здрави, колкото и стария ми Опел Кадет? Имал съм досега 8 коли - Вартбург, Рено 14GT, Pontiac Firebird, Олдсмобил Delta Royal, Субару Libera, Nissan Terrano и Опела излезе най-здрав от всичките взети заедно, въпреки че е кола от нисък клас!
    Последно редактирано от newage; 19-06-14, 08:53.

От: Смяна на семеринг на Опел Кадет

Първоначално публикуван от newage Преглед на мнение
    P.S.

Между другото Фронтерите толкова ли са здрави, колкото и стария ми Опел Кадет? Имал съм досега 8 коли - Вартбург, Рено 14GT, Pontiac Firebird, Олдсмобил Delta Royal, Субару Libera, Nissan Terrano и Опела излезе най-здрав от всичките взети заедно, въпреки че е кола от нисък клас!
    Карал съм опел вектра, опел рекорд и кадет и мога да те уверя че фронтерите са много по-здрави, ламарините са им поцинковани нищо общо с известните ръжди на опелите а и особено фронтерата с доказалия се мотор C20NE са практически вечни при нормална поддръжка и по тази причина си избрах Опел Фронтера за джип.
    п.с. Фронтерата си е чисто Исузо само марката и някои от двигателите са на Опел
    Последно редактирано от Еделвайс; 19-06-14, 11:23. Причина: допълване инфо

Коментар

От: Смяна на семеринг на Опел Кадет

Ако не бяха калпавите ламарини на старите опели биха били едва ли не вечни Иначе за да се смени семеринг на колянов вал обикновено се сваля шайбата на вала, изкарва се стария и се набива новия семеринг. Ако не си го правил обаче вземи някой, който да ти помага, защото набиването има известни тънкости и може след ремонта вместо да ти тече, да ти шурти масло от новия семеринг Имал съм Кадет Д 80-та година... Карах го 6-7 години, като освен работа по купето друго почти нищо не съм му правил.
      ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X