Намерил съм една Фронтерка за малко парици с мотор Исузо 2.8 тди Къса база дайте информация става ли нещо от този мотор?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера 2.8 тди Мнение
Свий
X
-
От: Фронтера 2.8 тди Мнение
Мотор е прекрасен и безпроблемен, проблема е в съединителя или по скоро в демфера скъп е . Но и това се прави при правилния човек . С този мотор е след 96г и отзад е на пружини и е с по широките мостове. Това е единствения дизел сладан на Фронтера който става за нещо.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
-
Благодаря колега, за 2.300лв мисля, че е добре. Ще и поосвалям малко брони , тавана и вратите да и поолекне малко .Ще ги продам докато не съм ги потрошил в гората.Едни по -агресивни гуми и готова за разходки.Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнениеМотор е прекрасен и безпроблемен, проблема е в съединителя или по скоро в демфера скъп е . Но и това се прави при правилния човек . С този мотор е след 96г и отзад е на пружини и е с по широките мостове. Това е единствения дизел сладан на Фронтера който става за нещо.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Извинявам се за спама, но въпросната Фронтера и то с Исузо мотор 2.8 рядко се намират тук и за толкова малко пари 2300лв, на мен ми изглежда съмнително ниска цена за въпросната Фронтера, въпреки че ако е с галоши и въпросния демпфер както спомена колегата Ники да е за смяна ето ти 2 бона разход, то тогава и цената ще нормална, въпреки това бъдете нащрек за подводен камъкПървоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение... за 2.300лв мисля, че е добре...
Успех с покупката
Коментар
-
За Фронтерата ли?Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеСъболезнования
....0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
За дискотоПървоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеЗа Фронтерата ли?
ама ти си майстор ще го направиш да не се чупи
no signature no problems
Коментар
-
Да бъда честен и откровен, Диското на мен ми по-харесва, но това е въпрос на вкус. Като се качих на една Фронтерка, незнам дали седалката беше потънала или всички са така ,но се чуствах много неудобно в нея.Мисля, че Диското е доста по здраво от Фронтерата. Другото, което ми хареса в Диското е цялият мост от пред, а и вътре си е много удобно и комфортно за каране. Все пак за тези пари, а те са много малко джипката си заслужава, ако нещо не се разбираме с нея, купето за алумин на отпадъци, и другото на части! Този джип никога няма да го регистрирам, ще го карам само в гората!Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеМоже и така да се каже. Но ще имаш време да направиш сравнение
...0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Шофьорската седалка често е със скъсана опора отдолу, затова пропада. Диското не е лош джип, стига да обичаш монтьорската работа. За сметка на тва всичко му е евтино."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Живот и здраве, след година ще коментирам дали съм доволен, и дали ще го сменя с по-новия модел за оффроад, и пресечени терени!Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеШофьорската седалка често е със скъсана опора отдолу, затова пропада. Диското не е лош джип, стига да обичаш монтьорската работа. За сметка на тва всичко му е евтино.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Майстори по ровери има бол,а за фронтера/исузо,малко-що ли???Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеМисля, че Диското е доста по здраво от Фронтерата
Не се заяждам,надявам се да ме разбереш след време.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар