Здравейте на всички , за много години , живи и здрави ! Тази събота ще поработим , но ако искате да се видим в неделя може да организираме нещо наблизо , макар че аз лично ще ползвам жокер - обади се на приятел с джипка , щ'ото мойта е в бокса.Приемет се предложения за маршрут . Това се отнася и за колеги с други джипки , изобщо всички са добре дошли.
Здравейте на всички , за много години , живи и здрави ! Тази събота ще поработим , но ако искате да се видим в неделя може да организираме нещо наблизо , макар че аз лично ще ползвам жокер - обади се на приятел с джипка , щ'ото мойта е в бокса.Приемет се предложения за маршрут . Това се отнася и за колеги с други джипки , изобщо всички са добре дошли.
Е,ако е и за други,нямаме против,все пак идеята е твоя,така че защо не пуснеш предложение,по-добре една нова тема,че няма много време,а тук едва ли ще я види някой.
Здравейте фронтераджии!!! Станахме доста фронтераджии, които искат да се съберем и да се видим на живо. Ние вече започнах
ме да се уговаряме за една такава среща. Ако желаете повече информация по въпроса вижте темата "ФРОНТЕРАДЖИИТЕ В ПЛОВ
ДИВСКО". Там вече има место, ден и час за такава среща. Ще се радваме на колкото се може повече запалени ФРОНТЕРАДЖИИ.
Всяко лично запознанство винаги носи нещо хубаво и полезно. А и можем взаимно да си помагаме при различни обстоятелства.
Искренно се надявам тази среща да се осъществи за да се постави едно ново начало на запознанства и взаимопомощ по фронте
раджийски. Е за сега толкова. Бъдете живи и здрави и БЕЗАВАРИЙНО.........................
[B]НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ !!![/B]
[B]0899-43-23-58[SIGPIC][/SIGPIC][/B]
Коментар