Здравейте колеги, взех една фронтера А която се използва само в планински условия, но все още не я познавам.По този повод се нуждая от съвет, когато е включен и предния мост и се натовари се чува едно силно щракане/ удар на желяза в желязо/,мисля че идва от пред но не съм сигурен.Ако на някой му се е случвало или може да отговори по "преразказ" , ще съм благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
силно щракане при Фронтера в режим 4х4
Свий
X
-
От: силно щракане при Фронтера в режим 4х4
Първоначално публикуван от jorev 1 Преглед на мнениеЗдравейте колеги, взех една фронтера А която се използва само в планински условия, но все още не я познавам.По този повод се нуждая от съвет, когато е включен и предния мост и се натовари се чува едно силно щракане/ удар на желяза в желязо/,мисля че идва от пред но не съм сигурен.Ако на някой му се е случвало или може да отговори по "преразказ" , ще съм благодарен.
Ако щракането е еднократно - все още има живот в хъбовете . Ако "чаткането" обаче е постоянно след зацепване на предния мост - послушай Синето от предния пост . Плюс малко повече четене из темите в раздела . Има писано за хъбовет е доста .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Ако фронтерата се кара наистина само по черно бих ти препоръчал да не се занимаваш с ръчни хъбове- или зацепи постоянно автоматичните или слагай капачки на главините (от фронтера Б или Трупър)
Коментар
-
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеАко фронтерата се кара наистина само по черно бих ти препоръчал да не се занимаваш с ръчни хъбове- или зацепи постоянно автоматичните или слагай капачки на главините (от фронтера Б или Трупър)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар