Абе някой май се спотайва,а не се е похвалил още,а си има нова джипка....ехооо земетръсната зона,ехооо.
Не бе .Не съм ,стиснат.Ще черпя.Ама веднага ще поискате снимки. А снимки ,йок.Щото майстора комуто връчих двете джипки с единственото условие-искам здрав як джип,още се чеше по главата и не дава смислен отговор -къв ще е тоя джип.
Иначе ,верен на традициите,пак си имам фронтера.Пак дълга,само че с газова.И празен багажник.Това плюсовете,минусите който се интересува-при майстора ми.
Ееее Румба как ни въртиш на бавен шиш... кажи ся каква е що е, и т.н. Може и без снимки, всички фронтери ги знаем как изглеждат.
Иначе честито, да изкара поне колкото старата.
Благодаря ти Божко,дано. Иначе фронтерата беше тук в обявите .Фронтера А дълга база 97 набор.
Знаете, че умишлено търсех същата като старата за да има заменяемост на частите.И наистина сега вървят ремонти за да и вярвам като на старата.Дано всичко е успешно и да я подкарам ,че се разболях без джип ,тая половин година.
Честита да ти е и беззаварийно, направил си много добре, като си взел същата фронтера и така ще имаш много резервни части . Чакаме да видим скоро снимки на новата придобивка
Румба и от мен да ти е честита!Много,Много да те слушка и никакви ядове да не ти дава.Камоли премеждия като старата!И само с хубави моменти да те радва!
Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар