То днес съм горд собственик на Опел Фронтера Спорт , къса база , 2000 кубика. Джипа е в перфектно състояние с оригинална боя и е един от малкото произведени в Германия. има само един недостатък и тои е 1:43...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не можах да се сдържа и си купих още една Фронтера
Свий
X
-
От: Не можах да се сдържа и си купих още една Фронтера
Честита! От къде я взе и има ли други марки ?ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеНиколайчо,ама тая е мойта бе.
Купих я от един колекционер в София , марката е GAMA води се Немска но продавача ми каза че е сглобяваня в България преди повече от 10 години. За цвета металика не е толкова едър като на снимките доста по фин е но така излезнаха снимките заради слабата светлина. Преди е имал и дълга база но я е продал бяха му останали само Фронтерата , Астра Кабрио 95-96г. и Корса GSI 95-96г.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеПродаваш ли джантите? Не съм виждал такива на Фронтера
гумите са малки сега трябва да мислиш за 35-ци към 1:43Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
То може малко да я лифтнеш отзад, но трябва да преправяш цялото окачване, че е на цял мост и с шаси, а няма как да закачиш задницата към купето.
Чакай- май с тампони и по дълги винтчета, след внимателно разпробиване на носещите нитове може и да стане.
Само гледай да не поразиш боята.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар