Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на нов радиатор....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на нов радиатор....

Колеги, оригиналния ми радиатор почна леко да капе долу в дясно, точно на ъгъла между пвц-то и питата. Ще изкара без проблеми 1-2 месеца, но аз обичам всичко да си ми е както трябва, и съм решил да купя нов радиатор, може ли някой от вас да даде ми даде жокер, от кой магазин-фирма, да си поръчам нещо качествено, че чичко гугъл ми дава само чертежи и размери на даден радиатор, без снимки да видя поне питата каква е.... държа питата да не е по-тънка!!!, както ги правят повечето китайци и от това предпоставка за недостатъчно охлаждане!!!, ламелите да са както си е на оригиналния, да не са като на климатиците!!!, с една дума максимално най-доброто след оригиналния радиатор, цената да не надвишава 350лв. Благодаря Ви предварително

От: Покупка на нов радиатор....

Пробвай с тези http://www.avtoradiatori.com/

Коментар

Първоначално публикуван от bokov Преглед на мнение
      Пробвай с тези http://www.avtoradiatori.com/
      Мерси колега, купувал ли си такъв, и какви са наблюденията ти? Четох тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=66498 и нещо не съм възхитен като прочетох....

Други предложения колеги...

Коментар

[QUOTE=Павел Василев;2095143Други предложения колеги...[/QUOTE]

Аз бих потърсил тук: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk...efLoc=2&_clu=2

Коментар

Едва ли са еднакви с този на Омега ц20не???
          Ако са еднакви имам един, мога да ти го дам.
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
            Колеги, оригиналния ми радиатор почна леко да капе долу в дясно, точно на ъгъла между пвц-то и питата. Ще изкара без проблеми 1-2 месеца, но аз обичам всичко да си ми е както трябва, и съм решил да купя нов радиатор, може ли някой от вас да даде ми даде жокер, от кой магазин-фирма, да си поръчам нещо качествено, че чичко гугъл ми дава само чертежи и размери на даден радиатор, без снимки да видя поне питата каква е.... държа питата да не е по-тънка!!!, както ги правят повечето китайци и от това предпоставка за недостатъчно охлаждане!!!, ламелите да са както си е на оригиналния, да не са като на климатиците!!!, с една дума максимално най-доброто след оригиналния радиатор, цената да не надвишава 350лв. Благодаря Ви предварително
            за 350 лв. ще си купиш поредния боклук който ще изкара 2 максумум 3 години и то със съмнително охлаждане междувременно. Ако питата ти е здрава дай 200 лв. и си направи алуминиеви казанчета и радиатора ще ти изкара още 5-6 години ако е оригиналния който до 1994-а е меден.

Чичката на Павлово ги прави, проверено е работи много добре и качествено.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              за 350 лв. ще си купиш поредния боклук който ще изкара 2 максумум 3 години и то със съмнително охлаждане междувременно. Ако питата ти е здрава дай 200 лв. и си направи алуминиеви казанчета и радиатора ще ти изкара още 5-6 години ако е оригиналния който до 1994-а е меден.

Чичката на Павлово ги прави, проверено е работи много добре и качествено.
              Предишния собственик е работил добре с водоструйката върху питата, половината пита е с сплескани ламели, иначе определено бих последвал съвета ти. Та ще се наложи нов, тогава на BEHR ли да поръчам радиатор или да ходя до преставителството на опел да получа ценови инфаркт?

п.с Фронти е 94год. ноември, и е с алуминиев радиатор.

Коментар

Пробвай при Nissens - имам някакъв телефон 9831818, досега съм си купил два радиатора от тях и съм доволен от качеството. На Пежото кара втора година, на БМВ-то изкара само една, ама там беше друга причината - щото беше М3 и се огъна около един стълб...
                Honda XL600LM, 1987
                Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Преди време ръчках доста из нета и мога да ти кажа, че до 350лв. едва ли ще може да се намери нещо много читаво... Има само един вариант на B.N.R. който си е чиста проба китаец. Като цяло се слави с не лошо име, но мисля, че са на пазара от не много време и реална оценка за някаква надеждност в годините никой не може да даде. Нищо не ти пречи да премериш дебелината на твоя радиатор и да ходиш да сравниш на живо с това което предлагат. А иначе Behr е някъде 550-600лв. а пък Nissens 600-700лв. Това са някакви цени, които цитирам по памет.
                  ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Радиатора успях временно да го закрепя и да не капе, притиснах внимателно алуминиевия профил към пвц-то, явно пропуска точно където се съединяват питата с пвц-то долу в ъгъла. Така и иначе само си спечелих малко време, да посъбера някой лев в повече и да купя качествен радиатор, като засега съм се спрял на Behr.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X