Здравейте колеги нов съм ,искам да ви поздравя за страхотния сайт който сте направили ! Имам фронтера б бензин 136 коня 2000 година купих си я от англия. Искам да я обслужа както трябва но незнам каде да закарам джипа за да го обслужат професионално аз съм от казанлък. Също така искам да се консултирам с хора които разбират от този модел да погледнат колата и да ми кажат как им се струва .докарах я с автовоз но имскам да я направя малко офроод визия да има и да я стегна за дълъг път ,ще съм ви благодарен ако ме насочите към специалисти !!! Благодаря на отзовалите се предварително чакам вашите предложения !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ФРОНТЕРА
Свий
X
-
От: ФРОНТЕРА
Добре дошъл колега! Като за начало прочети какви са правилните масла (има доста писано във форума) Смяна на масла,филтри антифриз и ремъци се подразбира след покупка. Това могат да го направят във всеки читав сервиз. Успех с Фронти и много безавариини километри!
-
Честито, ако кажеш от къде си ще те насоча за правилния човек.Но си я карай оф по къра или в гората и на село , че като видя "андрешко" с десен волан да кара по шосетата побеснявам.За едни 1000лева да рискуваш живот е шашкъния!Нищо лично.
Коментар
-
Казал е: Казанлък
По въпросите на автора:
Ако е само за офф-роуд визия: булбар, ванти и халогени на покрива.
Ако е за проходимост: МТ гуми
Иначе подготовката за офф-роуд и за дълъг път взаимно се изключват.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар