Накоро си взех фронтера 2.0 бензин за лов и ми предстои смяна на гуми.В момента джипа е с 255/75/15 гумите които ми предлагат са с размери 235/75/15 стандартната гума,но аз искам да запаза височината стандартния размер е твърде малък.Регенерат не искам да взимам все още не знам какви гуми да търся така че очаквам вашите мнения и коментари относно гумите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете в избора за гуми на фронтера
Свий
X
-
От: Помогнете в избора за гуми на фронтера
Първоначално публикуван от rivanol4o Преглед на мнениеНакоро си взех фронтера 2.0 бензин за лов и ми предстои смяна на гуми.В момента джипа е с 255/75/15 гумите които ми предлагат са с размери 235/75/15 стандартната гума,но аз искам да запаза височината стандартния размер е твърде малък.Регенерат не искам да взимам все още не знам какви гуми да търся така че очаквам вашите мнения и коментари относно гумите
Честито за фронтерката, относно гумите, заповядай в нашия подфорум - опел, ето ти линк за твоя въпрос: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=96342
-
Първоначално публикуван от rivanol4o Преглед на мнениеНакоро си взех фронтера 2.0 бензин за лов и ми предстои смяна на гуми.В момента джипа е с 255/75/15 гумите които ми предлагат са с размери 235/75/15 стандартната гума,но аз искам да запаза височината стандартния размер е твърде малък.Регенерат не искам да взимам все още не знам какви гуми да търся така че очаквам вашите мнения и коментари относно гумите
Вземи си гуми за кал каквито можеш да си позволиш. Това са гуми с индекс MTПоследно редактирано от fanatic; 20-01-13, 17:19.no signature no problems
Коментар
-
здравейте и от мен,онзи ден си сложих нови гуми 31.10.5 15 silverstone mt117extreme,вече са изпробвани в гората и останах много приатно изненадан .Все едно карам раличен джип,горещо ги препоръчвам ако имаш възможност да си ги закупиш.Не са регенерат и са много леки(около 15-16кг е едната)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар