Качвам се аз рано сутринта на колата, беше още тъмно и карайки забелязвам, че дясното огледало е кривнато нанякъде. Викам си някой грубиянин е минал и го е завъртял, е... странно, защото бях спрял до едни храсти от дясно, но... По-късно по светло се качих в колата и подкарах. Гледам огледалото пак кривнало и като се вгледах видях при резки една до друга от горе до долу. Някой тъпак се е опитвал да демонтира стъклото на огледалото. Установих, че стъклото няма да се разпадне заради напукването, но се дразня леко от вида му. Та в този ред на мисли имате ли идея, къде да си купя само стъкло на читава цена? Цяло огледало не ми се купува...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Напукано стъкло на огледалото...
Свий
X
-
От: Напукано стъкло на огледалото...
Ако не намериш оригинално, можеш да отидеш да ти изрежат стъкларите на ул. "Козлодуй", на ъгъла с едно пряка преди "Христо Ботев" като вървиш от "Мария Луиза". Струва 10 лв. Обаче няма да е увеличаващо, но е по-добре от никакаво.
Коментар
-
Преди,когато имах Фронтера си бях поръчал ето такива стъкла за огледалата:
http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-F...item564db2e523
Много доволен останах-идва с пластмасовата подложка,реотаните....само връзваш кабелите и щракваш стъклото
Супер широк ъгъл на виждане-няма мъртва точка,виждаш колата до теб с периферното си зрение и все още е в огледалото.
Не се лъжи да си ходиш при стъклар и да ти изрязват огледало за баняCherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Подкрепям горното,вчера смених и второто огледало със ново, че спря да топли.
Със доставката от Англииско излиза към 30тина лева и идва за 3-4 дни!
Поздрави!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Благодаря за идеите! Това с доставката от e-bay май е най-разумното решение. Ще изчакам обаче известно време за да не се върне пак тъпанара, който е решил да гепи. Лявото огледало е енакво с дясното, просто се монтира наопакиДобре, че тъпото парче не е могло да поразсъждава и не ми е отнесло, или строшило, и лявото огледало.
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар