Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Напукано стъкло на огледалото...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Напукано стъкло на огледалото...

Качвам се аз рано сутринта на колата, беше още тъмно и карайки забелязвам, че дясното огледало е кривнато нанякъде. Викам си някой грубиянин е минал и го е завъртял, е... странно, защото бях спрял до едни храсти от дясно, но... По-късно по светло се качих в колата и подкарах. Гледам огледалото пак кривнало и като се вгледах видях при резки една до друга от горе до долу. Някой тъпак се е опитвал да демонтира стъклото на огледалото. Установих, че стъклото няма да се разпадне заради напукването, но се дразня леко от вида му. Та в този ред на мисли имате ли идея, къде да си купя само стъкло на читава цена? Цяло огледало не ми се купува...
    ОФА КБ X20SE + метан

От: Напукано стъкло на огледалото...

Виж на Козлодуй- Като идваш от Сточна гара и свиеш в ляво по Козлодуй- на 20м отдясно има магазини за Форд и Опел на едни стълбички.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

И пак там в района .На Раковска между Сливница и Козлодуй горе-долу по средата от лявата страна в един магазин за авточасти.На витрината съм виждал изложени стъкла за огледала.

Коментар

Ако не намериш оригинално, можеш да отидеш да ти изрежат стъкларите на ул. "Козлодуй", на ъгъла с едно пряка преди "Христо Ботев" като вървиш от "Мария Луиза". Струва 10 лв. Обаче няма да е увеличаващо, но е по-добре от никакаво.

Коментар

Преди,когато имах Фронтера си бях поръчал ето такива стъкла за огледалата:
          http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-F...item564db2e523
          Много доволен останах-идва с пластмасовата подложка,реотаните....само връзваш кабелите и щракваш стъклото
          Супер широк ъгъл на виждане-няма мъртва точка,виждаш колата до теб с периферното си зрение и все още е в огледалото.
          Не се лъжи да си ходиш при стъклар и да ти изрязват огледало за баня
          Cherokee WJ 4.0L- NP242
          Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Подкрепям горното,вчера смених и второто огледало със ново, че спря да топли.
            Със доставката от Англииско излиза към 30тина лева и идва за 3-4 дни!
            Поздрави!
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Благодаря за идеите! Това с доставката от e-bay май е най-разумното решение. Ще изчакам обаче известно време за да не се върне пак тъпанара, който е решил да гепи. Лявото огледало е енакво с дясното, просто се монтира наопаки Добре, че тъпото парче не е могло да поразсъждава и не ми е отнесло, или строшило, и лявото огледало.
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X