Привет колеги, както повечето от вас знаят, фабричните стъпенки на фронти не са удобни да стъпиш на тях, едва стъпваш, по-скоро се пребиваш, та знаете ли какво да сложа за удължител най-лесно, без да се реже и заварява, като става въпрос за около 10 см. да е по-дълго, и да може кракът ти да стъпва спокойно за каквото и е предназначението й?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как най-лесно да удължа фабричните стъпенки на фронти?
Свий
X
-
От: Как най-лесно да удължа фабричните стъпенки на фронти?
Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеНа края , към рамата, по спомен май бяха с пета и болтове. Така че - нищо. Режеш и заваряш по- дълга тръба, с по- голям диаметър.
Коментар
-
Послушай, Радо! Планките, които са хванати за рамата осигуряват стабилността на стъпенката.А иначе въпросните стъпенки според мен не са за стъпване, а да пазят прага и долната част на вратите за да не го огънеш при някоя маневра завивайки и не виждайки по-висок дънер например!
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение...според мен не са за стъпване, а да пазят прага и долната част на вратите за да не го огънеш при някоя маневра завивайки и не виждайки по-висок дънер например!
Коментар
-
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение....А иначе въпросните стъпенки според мен не са за стъпване, а да пазят прага и долната част на вратите за да не го огънеш при някоя маневра завивайки и не виждайки по-висок дънер например!....
Затова аз след дълго умуване ( фабрично нямах стъпенки ) си врътнах едни с ширина 10-12 см. След инструктаж излизането ( с включено стъпване на стъпенката ) вече е поносимоТоплата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеОпределено имаш право, като се замисилих, наистина тези стъпеки са сложени повече да пази от дънери и други препятствия, така че, няма да го пипам, мерси за просветлението по въпросаВиж, че и адаша ги е удължил! Напълно съм съгласен с него, че слизането от задните седалки на късата база е... нещо, като бягане с препятствия, ама по-гадно!
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
То още по-неприятно е да вкараш малко дете, на ръце до задната детска седалка, да го вържеш и после да излезеш, при това на заден ход докато те удря предната седалка, която се опитва да се върне назад.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар