Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как най-лесно да удължа фабричните стъпенки на фронти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как най-лесно да удължа фабричните стъпенки на фронти?

Привет колеги, както повечето от вас знаят, фабричните стъпенки на фронти не са удобни да стъпиш на тях, едва стъпваш, по-скоро се пребиваш, та знаете ли какво да сложа за удължител най-лесно, без да се реже и заварява, като става въпрос за около 10 см. да е по-дълго, и да може кракът ти да стъпва спокойно за каквото и е предназначението й?
    Последно редактирано от Еделвайс; 03-09-12, 08:41. Причина: допълнение

От: Как най-лесно да удължа фабричните стъпенки на фронти?

На края , към рамата, по спомен май бяха с пета и болтове. Така че - нищо. Режеш и заваряш по- дълга тръба, с по- голям диаметър.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
      На края , към рамата, по спомен май бяха с пета и болтове. Така че - нищо. Режеш и заваряш по- дълга тръба, с по- голям диаметър.
      Няма ли нещо като фланци да ми направи някой стругар, нещо подобно да се приспособи, или няма да стане?

Коментар

Послушай, Радо! Планките, които са хванати за рамата осигуряват стабилността на стъпенката. А иначе въпросните стъпенки според мен не са за стъпване, а да пазят прага и долната част на вратите за да не го огънеш при някоя маневра завивайки и не виждайки по-висок дънер например!
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
          ...според мен не са за стъпване, а да пазят прага и долната част на вратите за да не го огънеш при някоя маневра завивайки и не виждайки по-висок дънер например!
          Определено имаш право, като се замисилих, наистина тези стъпеки са сложени повече да пази от дънери и други препятствия, така че, няма да го пипам, мерси за просветлението по въпроса

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
            ....А иначе въпросните стъпенки според мен не са за стъпване, а да пазят прага и долната част на вратите за да не го огънеш при някоя маневра завивайки и не виждайки по-висок дънер например! ....
            Така е , но с едно изключение : При късата база ( както е при Павката и при мен ) излизането на пасажера от задната седалка е леко приключение . Който се е возил отзад , знае за какво става дума .
            Затова аз след дълго умуване ( фабрично нямах стъпенки ) си врътнах едни с ширина 10-12 см. След инструктаж излизането ( с включено стъпване на стъпенката ) вече е поносимо
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
              Определено имаш право, като се замисилих, наистина тези стъпеки са сложени повече да пази от дънери и други препятствия, така че, няма да го пипам, мерси за просветлението по въпроса
              Ее... не се оказвай де! Виж, че и адаша ги е удължил! Напълно съм съгласен с него, че слизането от задните седалки на късата база е... нещо, като бягане с препятствия, ама по-гадно!
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

То още по-неприятно е да вкараш малко дете, на ръце до задната детска седалка, да го вържеш и после да излезеш, при това на заден ход докато те удря предната седалка, която се опитва да се върне назад.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X