Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростна кутия... цени?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скоростна кутия... цени?

Имам сериозни подозрения, че в скоро време ще сменям скоростна кутия... Маслото вътре, е каквото трябва да бъде, но още с купуването преди две години имаше шум при включване на пета. Кой знае италианците, какво са я магарили... Сега вече има шум на трета, че втора става все по-шумна. При спускане на скорост на трета има такова бучене, че вече избягвам да я ползвам Та въпросът ми е лесно ли се намира скоростна кутия за машината от подписа и на какви цени горе-долу. Благодаря!
    ОФА КБ X20SE + метан

От: Скоростна кутия... цени?

При всички положения ще опреш до Лозан, та не е зле да я види първо дали става нещо от нея. Може да е само за лагери.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Имам перфектна скоростна кутия самоче е от 2.3 тди ако са същите давам я с раздатката .
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
        Имам перфектна скоростна кутия самоче е от 2.3 тди ако са същите давам я с раздатката .
        Съвсем различна ще да е според мен... благодаря!

@Kuzdov, ясно ми е че до там ще опра, просто исках предварително да знам горе-долу какви пари да започна да заделям.
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
          Твоята е горе-долу 2 пъти по-голяма. Колега vladimcho, цената я определя продавача, затова каквото и да ти кажем, ще е предположение. А ако твоята подлежи на ремонт, може да ти излеза много по-евтино. Звънни на Лозан и си говорете по същество. Едва ли някой ще е по-запознат с цените от него.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X