Зравейте колеги, имам известни проблеми от вчера с равномерната работа на двигателя ( 2,2, 16V, X22XE ) а именно работи на 3 цилиндара.Вярно че преплувах една улица която беше с обино вода но като минах през нея на джипката нищо и нямаше проблема се появи чак след 2ч. както си се движех изведнъж заработи на 3 цилиндъра та до сега.......!Мислех че през ноща ще исъхне ако се е намокрил нещо но не........продължи и днес да си работи така.Сутринта прегледах свещите и въпреки че работеше на 3 цилиндъра нито една не беше мокра изглеждаха че работят всички.От там си мисля че ако съм намокрил бобината би трябвало въобще да немога да запаля камоли да си карам!?И тук идва нуждата от помощ и идеи от къде може да идва проблема!?И втория ми въпрос е защо като минах през локвата(която си беше чисто езерце) педала на съеденителя ми олекна безумно много и стана все едно нямам съеденител ......което беше много хубаво усещене.....да включваш скорости като без педал!Вярно че после стана много по твърд и след това си доиде нормалния му ход.Това в период от 1ч каране.Та въпроса как мога да си направя хода на педала да е много лек!?
Благодаря предварително на всички!
Благодаря предварително на всички!
Коментар