За ОФАКБ иде реч. Имам дилема дали да не си купя от турската марка. Очаквам вашите мнения и предложения!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Долни шарнири AC Metal, мнения?
Свий
X
-
От: Долни шарнири AC Metal, мнения?
За марката само хубави неща съм чувал, но единственото лошо нещо беше че преди няколко години АС Метал не правеха шарнири за Фронтера.
Дали сега има а?Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеЗа марката само хубави неща съм чувал, но единственото лошо нещо беше че преди няколко години АС Метал не правеха шарнири за Фронтера.
Дали сега има а?А иначе имаха и Оригинални за 130 и няколко лева
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Имах проблем с шарнирите на АС Метал който се изразяваше в това че за 9-10 месеца всички шарнири останаха без гуменият маншон.Не бяха се скъсали а разградили от греста която си беше в тях.Аз допълнително не бях слагал.Съответно започнаха да скърцат от кал и ги махнах още преди да са се разбили.Здрави са но гумата на маншоните не струваше.Това преди 3-4 години.От тогава карам с някакви други които се оказаха невероятно здрави - чак сега са за смяна.BMW X6
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнениеИмах проблем с шарнирите на АС Метал който се изразяваше в това че за 9-10 месеца всички шарнири останаха без гуменият маншон.Не бяха се скъсали а разградили от греста която си беше в тях.Аз допълнително не бях слагал.Съответно започнаха да скърцат от кал и ги махнах още преди да са се разбили.Здрави са но гумата на маншоните не струваше.Това преди 3-4 години.От тогава карам с някакви други които се оказаха невероятно здрави - чак сега са за смяна.ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Не знам - куча марка някаква.По 13 лв горният и 27 лв долният - пълен ментак.Но се оказаха наистина здрави.Слагам каквито намеря че шарнирите много не ми издържат по принцип.Иначе втулки и амортисьори са си правилните.Но за шарнири специално не придирям.Сега ще сложа оригинални от Исузо да видим те колко ще изкарат.Навих се за тях че нашите Исузита отнесоха по една смяна с оригинални и вече една година не са мръднали.Оригиналните ги взимам на 27 горният и 57 лв долният.BMW X6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар