Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Долни шарнири AC Metal, мнения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Долни шарнири AC Metal, мнения?

За ОФАКБ иде реч. Имам дилема дали да не си купя от турската марка. Очаквам вашите мнения и предложения!
    ОФА КБ X20SE + метан

От: Долни шарнири AC Metal, мнения?

Слагал съм техни части на леки коли и съм доволен.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

И до този момент съм с такива шарнири, и на двете фронтери и нямат проблем за сега вече три години. За цената, която са, са просто идеални.

Коментар

За марката само хубави неща съм чувал, но единственото лошо нещо беше че преди няколко години АС Метал не правеха шарнири за Фронтера.
        Дали сега има а?
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          За марката само хубави неща съм чувал, но единственото лошо нещо беше че преди няколко години АС Метал не правеха шарнири за Фронтера.
          Дали сега има а?
          От магазин за опелски авточасти ми ги предложиха. Ако се интересуваш драсни на лични за да не правя реклама А иначе имаха и Оригинални за 130 и няколко лева
          ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Слагай ги и не му мисли, ползвам ги от години, за тези пари по добро качество няма. Другият вариант е TRW LEMPFORDER ама цената

Коментар

Даам... нещата отивам към турската марка. Ще си ги сменям сам и ще ми е за първи път. Поне по-нататък ще ми е по-лесно, като веднъж съм видял, как се получва...
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Имах проблем с шарнирите на АС Метал който се изразяваше в това че за 9-10 месеца всички шарнири останаха без гуменият маншон.Не бяха се скъсали а разградили от греста която си беше в тях.Аз допълнително не бях слагал.Съответно започнаха да скърцат от кал и ги махнах още преди да са се разбили.Здрави са но гумата на маншоните не струваше.Това преди 3-4 години.От тогава карам с някакви други които се оказаха невероятно здрави - чак сега са за смяна.
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                  Имах проблем с шарнирите на АС Метал който се изразяваше в това че за 9-10 месеца всички шарнири останаха без гуменият маншон.Не бяха се скъсали а разградили от греста която си беше в тях.Аз допълнително не бях слагал.Съответно започнаха да скърцат от кал и ги махнах още преди да са се разбили.Здрави са но гумата на маншоните не струваше.Това преди 3-4 години.От тогава карам с някакви други които се оказаха невероятно здрави - чак сега са за смяна.
                  Хъм... странна история... А тези другите, каква марка са?
                  ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Не знам - куча марка някаква.По 13 лв горният и 27 лв долният - пълен ментак.Но се оказаха наистина здрави.Слагам каквито намеря че шарнирите много не ми издържат по принцип.Иначе втулки и амортисьори са си правилните.Но за шарнири специално не придирям.Сега ще сложа оригинални от Исузо да видим те колко ще изкарат.Навих се за тях че нашите Исузита отнесоха по една смяна с оригинални и вече една година не са мръднали.Оригиналните ги взимам на 27 горният и 57 лв долният.
                    BMW X6

Коментар

Карай смело с турските,за 30лв. с монтажа карат мнимум 3 год.
                      П.П.Все пак зависи и от експлоатациятя на машината.
                      Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                      Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Открих един нов магазин за авточасти в Стара Загора ,продават Тотал окачване АсМетал. Цените са много добри в сравнение с другите магазини.Намира се в Търговията портала срещу Оптиком.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X