Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълен комплект нови читави гърнета за фронти, къде и каква марка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пълен комплект нови читави гърнета за фронти, къде и каква марка?

Колеги, търсих със чичко гугъл, поразучих за гърнетата че нашите уж реномирани бг марки на "крафт" и "аспо" не са кой-знае читави в смисъл по-конкретно заварките им по ръбовете и извивките на гърнетата без проблем за самите алуминизирани основи, също така нямат и готови ауспусови системи и схема никъде за фронтерата, толкова ли е инзвънземна фронтеровата ни ауспухова система че ги нямат, единствено само на ем-комплект го има и то само за задно гърне и тръбата.
    Къде ще ми препоръчате да ми сложат по оригинална специфика, качествени гърнета за фронти
    Готов съм да отделя до 350-400 макс лв за качествени гърнета! Държа да ми е безшумна!
    Последно редактирано от Еделвайс; 19-03-12, 10:48.

От: Пълен комплект нови читави гърнета за фронти, къде и каква марка?

И аз търсих колега и ги няма на разумни цени та остава варианта с ем-комплект да ти изработят с универсални гърнета нагъват тръбите и си готов
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

А Ем Комплект научиха ли се вече да правят гърнет, които не се разпадат за под 6 месеца?
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
        А Ем Комплект научиха ли се вече да правят гърнет, които не се разпадат за под 6 месеца?
        Вероятно. Имам тяхно гърне на едно Пежо 405. Вече е на 7г. и над 100к.км.

Коментар

Вито 03-в Костинброд .Отиваш и взимаш дирекно от производителя.Имат и гаранция.
          ПП: Дядо Владо ти е на един пенис растояние от там,та дирекно ще ти ги монтира.
          Последно редактирано от Shtaiga; 19-03-12, 18:06. Причина: ПП:
          "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
          Mark Twain
          СтоЕнчA

Коментар

Всеки който се занимава с ауспуси и има машина за огъване на тръби може да ти сложи което си пожелаеш ново или старо гърне(та) и тръба.
            Вземай някое ново гърне за около 2000куб. и върви да го монтират.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
              Колеги, търсих със чичко гугъл, поразучих за гърнетата че нашите уж реномирани бг марки на "крафт" и "аспо" не са кой-знае читави в смисъл по-конкретно заварките им по ръбовете и извивките на гърнетата без проблем за самите алуминизирани основи, също така нямат и готови ауспусови системи и схема никъде за фронтерата, толкова ли е инзвънземна фронтеровата ни ауспухова система че ги нямат, единствено само на ем-комплект го има и то само за задно гърне и тръбата.
              Къде ще ми препоръчате да ми сложат по оригинална специфика, качествени гърнета за фронти
              Готов съм да отделя до 350-400 макс лв за качествени гърнета! Държа да ми е безшумна!
              Само с чичко гугъл не става-трябва и на място да се ходи.Не пиши глупости,гледайки някъква снимка-моля.Навсякъде ще ти я направят безшумна,ама за колко време,1год.,2год...?,а ако си на газ?.Спирам да пиша,щото не може "и това в онова и душата в рая".

Коментар

Колеги не е толкова лесно да се обезшуми Фронтерата. Фронтета А има само едно гърне и метален катализатор не става с какво да е гърне. Въпросното задно гърне е значително по голямо от стандатното гърне за 2000кубика мотор. Правил съм експерименти с по малко и е значително по шумна.
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                  Колеги не е толкова лесно да се обезшуми Фронтерата. Фронтета А има само едно гърне и метален катализатор не става с какво да е гърне. Въпросното задно гърне е значително по голямо от стандатното гърне за 2000кубика мотор. Правил съм експерименти с по малко и е значително по шумна.
                  Да ,отзад задължително се слага НЕ проходно гърне зада е тихо наоколо

Коментар

Този двигател го има и на леки коли с много по-малки гърнета и даже по дълги тръби. Замислям се, защо на вектра примерно нищо не се чува, а при фронтерата има малко повече шум. Говоря отвън на колата.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                      Този двигател го има и на леки коли с много по-малки гърнета и даже по дълги тръби. Замислям се, защо на вектра примерно нищо не се чува, а при фронтерата има малко повече шум. Говоря отвън на колата.
                      Преди да карам фронти, карах опел вектра А със същия двигател C20NE, и определено е по-безшумна, но все пак е с 3 гърнета, резонансно, средно и голямо гърне, а при фронти е само резонансно и голямо, затова ако се сложи правилното задно гърне ще е пак тиха.

Другата седмица ще ми сменят всичките гърнета и ще ви кажа резултата, между другото майстора който ще ми монтира гърнетата е фен на опел и има същата фронтера та си мисля че ще я направи мераклийски надявам се
                      Последно редактирано от Еделвайс; 20-03-12, 14:35.

Коментар

Привет колеги, вчера ми монтираха новите гърнета и заспа фронти. Тя е със 3 гърнета 1- вото е моето си железния си катализатор който майстора го свали и го провери че е читав, сложи ми го обратно, до него успя да сложи средно гърне същото като при вектра А, после хубаво голямо задно гърне и да ви кажа стана много безшумна много съм доволен ето и снимки да видите Гърнетата майстора ги е взел от производител Ем комплект, като от тях е и тръбата със особените си извивки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:96.9 КБ
ID:5358661Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:85.8 КБ
ID:5358662Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:66.9 КБ
ID:5358663Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:69.0 КБ
ID:5358664
                        Последно редактирано от Еделвайс; 24-03-12, 07:19.

Коментар

Добре е станало колега, нямаше ли да е по лесно че и евтино и бързо направо в ем комплекта

Коментар

Слагането на още едно гърне не "души" ли колата?
                            '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                              Добре е станало колега, нямаше ли да е по лесно че и евтино и бързо направо в ем комплекта
                              Майстора ползва тяхна голяма остъпка като техен редовен клиент, а и се намира близо до удобно на мен място, и най-вече майстора който с внимание ми изпипа нещата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X