Колеги, откак настъпиха минусовите температури ми направи следното впечатление на джипката, да уточня че карам само на бензин! Значи сутрините като я запаля, си пали от раз без проблеми и има стабилни обороти, интересното изниква когато както си карам примерно до 3000 оборота продължително време, като отпусна педала за газта, оборотите си оставят на 3000 все едно съм на автопилот, след което оборотите се свалят мнооого бавно 2-3 минути до момента докато пак не карам продължително на еди какви си обороти и се застопори в съответната позиция. Погледнах да не би да заяжда самия педал, не е, после погледнах лостовете на клапата при колектора, ръчките, смазах ги с wd40, нищо, и така докато не покарам поне 30 минути, да отбележа че термостата е ок и загрява бързо за 10 минути, стрелката достига средата точно. Остава да погледна дебитомера, датчика за температурата, но какво да гледам при тях, особено ако е дебитомера, но все пак проблема ми е е че все едно някой друг натиска педала за газта и го задържа, не е прекъсване, гаснене, тресене и т.н. Идеи

Коментар