Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нов член на Fontera Club :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нов член на Fontera Club :)

Здравейте !!!

от вчера имам Frontera TDS 1997 която прави невероятен кеффф x) .... направо на това време не мога да повярвам !!!
    преди мислех, че такъв тип кола няма да ми хареса някога ... имам BMW Mpower Cabrio, Мотор, и до сега не съм мислил, че джип доставя също толкова удоволствие ... наистина по друг начин , но кефа е определено съпоставим!

Една невероятна екстра има място и за двете кучета отзад !!!!

С жената не може да се разберем кой да го кара и тя се е зарибила яко вчера изкачвахме някакви забравени от бога черни пътища

е като всяка стара кола и тя си има проблеми, но мисля че са минимални . в тая връзка искам да ви питам нормално ли е да има луфт кормилото (4-5см)
    и за някакви дреболийки някой да знае някоя морга с frontera на части ?
    Последно редактирано от valiotonev; 30-01-12, 19:12.
    Opel Frontera 25TDS(VM41B) 1997

От: нов член на Fontera Club

Колега да ти е честита и много да те радва и малко проблеми да ти дава!За морга немога да ти помогна но като всяка марка и тук си има хора които
    разбират много от марката и модела:Давам Жокер търси колегата с ник isuzo: казва се Лозан - тел.0898780604 при него има много разхвърляни фронтери
    А и е един от най разбиращите за марката!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Да ти е честита придобивката, колега. Да те радва много и само консумативи да сменяш.
      Внимавай с:
      ...изкачвахме някакви забравени от бога черни пътища...
      Има наистина забравени от бога черни пътища, а в момента на места снегът достига и повече от метър. Ако няма кой да те дръпне от пряспата, поне да имаш някоя лопата в багажника.
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Добре дошъл във Фронтера клуб колега много безаварийни километри а както колегата казва внимавай къде караш че върви добре в снега ама и добре се окопава
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          поне да имаш някоя лопата в багажника.
          Благодаря ви !

лопата ще си набавя веднага

Коментар

Първоначално публикуван от valiotonev Преглед на мнение
            Благодаря ви !

лопата ще си набавя веднага
            ...и джек, и брадвичка, и истинско въже, и ...
            Честито, за придобивката!
            Съвет(и):
            Смени си маслата навсякъде!
            Прочети за мотора малко (това не е на БМВ мотора)!
            Чети преди да включваш предното предаване безразборно!
            Луфта и аз го имам и ме дразни - пробвай да го обереш от секторната кутия.
            Всъщност отиди при Лозан за една диагностика, да ти каже къде са ти болежките!
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

е като всяка стара кола и тя си има проблеми, но мисля че са минимални . в тая връзка искам да ви питам нормално ли е да има луфт кормилото (4-5см)
              и за някакви дреболийки някой да знае някоя морга с frontera на части ?
              Луфтът трябва де е от 1 см. до 3 см. Нормално е това да ти прави впечатление като слезаш от БМВ и се качваш на А фронтерка. Тя е със секторна кутия и луфтът се регулира от нея, ако е възможно все още. То е ясно, че като се запознаете с Лозан, той ще ти свърши тази работа - и много други.
              Пожелавам ти безаварийно каране и ако случайно нещо се счупи да не си мислиш, че това е защото е фронтера. Все пак е на петнадесетина години с няколко собственика преди теб.

Честито. И внимавай, защото доста съпруги присвояват джипките ни да ги карат, особено зимата

Коментар

ясно за луфта ... за диагностика и масла имам мерак, но като чета тука разни теми ... вие тука по форума както го хвалите Лозан - на един свършил това - на друг друго - на трети цял проект...ще ми е неудобно и аз да го тормоза , но след 1 -2 седмици ще се престраша да му звънна !

иначе за жената ... аз й се кефа .. оня денси напълних душата ... винаги съм се кефил на млади хора в скиорски екипи в стара джипарка отзад с кучета и сега това вътре бях аз ... бяхме направо за снимка !!!

а какво е джек , брадвата пък за какво ми е ? имам такова въже това истинско ли се води ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:products_8368_100305215904.jpg
Прегледи:1
Размер:20.1 КБ
ID:5342269
                Последно редактирано от valiotonev; 31-01-12, 12:39. Причина: грешки ;)

Коментар

Ще се похвалиш на друг приятел с джип, той ще закъса или ти (по- добре той) ще се закачите с това въже и ще видиш че не е. Ако се дърпате по сух асфалт става-ама навика да се закъса обикновено не е там.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=10
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

а какво е джек , брадвата пък за какво ми е
                    Това е крик, 1 м. дълго желязо, които може да ти вдигне много лесно и бързо джипарата на 1 м. височина от едната страна. Това ти е, ако си много хард в оффроуда. Не ти трябва за сега. Брадвата ти е, ако срещнеш по пътя си паднало дърво, да можеш да продължиш напред, а и за барбекюто. Лопатата, ако се окопаеш. Въжето ясно.

Коментар

колеги извинявам се че немога да намеря вярните синоними и да намеря точната тема , но да си питам :

някой да знае датчика за задната светлина къде е ? вчера разглобих всички барчета и маншони и т.н. стигнах до скоростната кутия и няма датчик и това си е

че не ми свети задната светлина

Коментар

Датчика за задна скорост няма да го намериш отгоре.Трябва на канал да е джипа,на 2.3 дълга база и 2.0 къса е на скоростната кутия в задния край.Успех.

Коментар

Моето въже е направено от въжетата на спирачния парашут на МИГ-21, спомен от казармата.
                          СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                          ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

колеги извинявам се че немога да намеря вярните синоними и да намеря точната тема , но да си питам :

някой да знае датчика за задната светлина къде е ? вчера разглобих всички барчета и маншони и т.н. стигнах до скоростната кутия и няма датчик и това си е

че не ми свети задната светлина
                            На скоростната кутия от дясно над пробката за маслото.Виж за изгоряла крушка или прекъснат кабел.
                            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X