Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с изключването на полуоските на фронтера "А"
Свий
X
-
Проблем с изключването на полуоските на фронтера "А"
Като изключа 4х4 в повечето случай не се изключват полуоските ! ... Защо и как мога да отстраня този проблем, защото ме притеснява. А на включено 4х4 в голям байр (сняг, дъжд и сухо) има прещтракване като изронена зъбчатка ! ПОМОГНЕТЕ МИ АКО МОЖЕТЕ !
Тагове: Няма
-
От: Проблем с изключването на полуоските на фронтера "А"
Според мен би трябвало да се знае за какви хъбове иде реч. Защото ако са ръчни няма какво да ги отключи/освен някоя ръчичка
/. Ако щтрякането е предимно в завой - лошо. Най-вероятно е каре на полуоска. И все пак най-сигурния начин за диагностика е "проверил на място" чрез разглобяване. Успех!
Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
-
А ти как разбра, че не се отключват полуоските, какво се случва?Първоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение
Като изключа 4х4 в повечето случай не се изключват полуоските ! ... Защо и как мога да отстраня този проблем, защото ме притеснява. А на включено 4х4 в голям байр (сняг, дъжд и сухо) има прещтракване като изронена зъбчатка ! ПОМОГНЕТЕ МИ АКО МОЖЕТЕ ! 
Прещракването в баира май е необратим процес - трябват нови хъбове, за предпочитане ръчни.:)
Коментар
-
Прищракването го прави,когато напъна ОФДБ в голям баир и то на право без да завивам .Това щракане не е от каре, звукът е много по–плътен.Може да прозвучи надуто ,на мога да претендирам,че разбирам доста просто не съм се занимавал с такива неща.Само като тенекеджийска работа съм се сблъсквал с джипки.Сега е доста студено не ми се разглобява ,за да разучавам,а пък нали затова са тези форуми,да си помагаме кой с каквото можем.
Коментар
-
Звънни.....Първоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение.... отговарям на тел....
Ако не стане по телефона, ела да слушаме заедно и да му се пулимПървоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение....ПОМОГНЕТЕ МИ АКО МОЖЕТЕ !
..........
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Ще ти помогнем , проблема е отстраним , ама сега и на нас ни е студено да ти разглобяваме хъбовете .Първоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение......Сега е доста студено не ми се разглобява ,за да разучавам,а пък нали затова са тези форуми,да си помагаме кой с каквото можем.....
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Колеги,аз не искам да ми разглобявате и да ми правите джипката ,а съвет за това как се разглобява ,за да не се уча докато разглобявам.Благодаря Ви за предложението ,но аз ще се оправя сам само ми кажете като разглобя капачка и стигна до тези хъбове дали става само със смазване
Коментар
-
Eто тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=34595 пише доста по въпроса,има и картинки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар