Обява

Свий
Няма добавени обяви.

турбо на фронтера А 2.0 бензин?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: турбо на фронтера А 2.0 бензин?

Пак ми е интересно да разбера разликите,че един ден не се знае ....

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов-Kograman Преглед на мнение
      Пак ми е интересно да разбера разликите,че един ден не се знае ....

поздрави
      Отвори текстовия файл в пост номер 28, прочети го и ще разбереш.

Коментар

Аз съм на принципа "една кола докато те слуша не я пипай". Сменяй си маслото слагай добавки в бензина редовно и карай умната.А почне ли да се чупи продавай докато е време. Моята Фронтера е спорт 2.0 96г. трябват и само хубави гуми. Без много зор, за този клас ме е карала на места където луксовете само могат да мечтаят в заводско изпълнение. Освен кола е нужно и зад-кормилно устройство.Двигателите са много здрави. Слабото им място са диференциалите но няма нищо вечно.Моето мнение е че за сравнително малко пари получаваш максимума от комфорт проходимост и надеждност. Затова лично не бих пипал нищо по тази кола.Ако искам турбо ще си купя джип с фабрично такова.Аз лично не ги харесвам защото Скъсяват живота на двигателя и са повече за моментна атракция отколкото да вършат надеждно работа.За по голяма мощност може да се сложи една водородна клетка.Така ще се намали разхода и ще се вдигне мощността. Това е моя съвет. И имам един девиз за колите " Когато нещо работи, не му пречи да си върши работата"

Коментар

Първоначално публикуван от KOMRON Преглед на мнение
          Аз съм на принципа "една кола докато те слуша не я пипай". Сменяй си маслото слагай добавки в бензина редовно и карай умната.А почне ли да се чупи продавай докато е време. Моята Фронтера е спорт 2.0 96г. трябват и само хубави гуми. Без много зор, за този клас ме е карала на места където луксовете само могат да мечтаят в заводско изпълнение. Освен кола е нужно и зад-кормилно устройство.Двигателите са много здрави. Слабото им място са диференциалите но няма нищо вечно.Моето мнение е че за сравнително малко пари получаваш максимума от комфорт проходимост и надеждност. Затова лично не бих пипал нищо по тази кола.Ако искам турбо ще си купя джип с фабрично такова.Аз лично не ги харесвам защото Скъсяват живота на двигателя и са повече за моментна атракция отколкото да вършат надеждно работа.За по голяма мощност може да се сложи една водородна клетка.Така ще се намали разхода и ще се вдигне мощността. Това е моя съвет. И имам един девиз за колите " Когато нещо работи, не му пречи да си върши работата"
          А кои са бензиновите джипове фабрично с турбо?Колко са мощни?А водородната клетка колко литра сваля?А колко коня качва?
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от KOMRON Преглед на мнение
            .Ако искам турбо ще си купя джип с фабрично такова.Аз лично не ги харесвам защото Скъсяват живота на двигателя и са повече за моментна атракция отколкото да вършат надеждно работа.
            ....Това ще ми е новият девиз!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X