Щом ще хвърляме на боб нека и аз да предположа нещо ако може!Колега а ти сигурен ли си че виенето е проблемно!?Обеснявам защо питам!Старата ми фронтера която беше А Къса База 94г. имаше шумен преден диф. В смисъл че се чуваше виене когато беше пуснат.И така откакто я купих докато я продам!
Казвам го от опит в смисъл че сега съм с Фронтера А Дълга База - 98г и като ми е пуснат предния диф въобще не се чува.Прочетах в предните постове че неси имал допир много,много с коли с 4Х4 А повярваи ми в тези коли има мн нормални шумове който при нормални коли значат повреда но не и тук.
Съжелявам че пиша тези неща и неискам да накарня техническите ти познания но както казах така просто си гадаем!Отделно че аз така и не разбрах каква е джипката.....освен че е 2,5 ТДС.Нито кои тип е!А или Б. нито коя година е!Нито Дълга или къса база е!
Съжелявам за леко укорителния тон.Не е с лоши чуства просто тук трябва всичко да се знае зада има и адекватна помощ!
Поздрави и наистина не целя да обидя някой а просто да се помогне!
Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Днес смених лагерите ,но уви не е от тях виенето си остана хъбовете са ок уж ,предния кардан се върти но полуоските не маи,маи е диференциал,само не мога да разбера защо вие постоянно при полужение, че не е вкл 4/4. Аз ще почета доста защото мисля да си я правя сам то ми писна от обикаляне и диагнози днеска ми исипаха,че имало електромагнитен клапан или вакум които зацепвал предното но едва ли и друго диференциалите различни ли са за двигателите ??
Нямаш никакъв клапан. Вземи познат и го накарай да се качи в джипа;
да включи малкият лост;
на 1 ва 1 метър напред;
ти гледаш дали се върти предният кардан - ако не се върти - раздатка;
ако се върти кардана - проследяваш напред
за да провериш хъбовете въртиш директно полуоските - ако закопчеят ок, ако не - хъбове
ако въртиш кардана и полуосите не се въртят - диференциал;
ако си правил всичките тези магарии и хъбовете са наред, даваш 3-4-5 метра назад за да се откопчеят хъбовете и си караш само на задно докато се освяткаш какво да правиш с предното.
Благодаря на всички за мненията ви оказа се диференциал ,след празниците ще го сваля и ще търся втора употреба ,че те са различни нали.А колата е опел фронтера А къса база 2.5ТДС ВМ 1998г
Различни са! Провери какви са предавателните числа на ЗАДНИЯ диференциал. Предният ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е със същите предавателни числа. Успех с търсенето!
Успех и от мен с търсенето ! А какво ще рече различни диференциали? Ако е от кола със същия мотор,трансмисия и купе не би ли трябвало да са еднакви?
Не. различните години има с различни предавателни числа. Ако всичко е абсолютно еднакво ( година модификация, тип окачване и двигател ) е почти сигурно че ще са еднакви, но пак не е 100% сигурно. Има си табелки на дифовете гледат се и се взима или се отваря и се броят зъбите на короната, няма нищо сложно.
Ох мани 2 дена си играя с нея,вече е пушка трябва ми само стенд ,а гуми един колега от форума утре ще ми прати доста добри са на снимка Cooper Discover 255/70/16 ще и заспят .Иначе много зор смених и всички лагери по диференциал главини ,семеринги абе страшна работа една камара пари и то добре че сам го правих,че иначе... вече няма хъбове върти всичко отпред ама си мисля,че така е по добре
...Иначе много зор смених и всички лагери по диференциал главини ,семеринги абе страшна работа една камара пари и то добре че сам го правих,че иначе...
Би ли разказал повече, на всички ще ни е интересно пък и полезно. Ако имаш и снимки още по-добре.
И при мен е така, ама е излезналa от завода без "заключващи хъбове". На комерсиалната версия има и хъбове и A.D.D (Auto Disconnecting Differential) - Това е чудо което "откача" дифа. - Тези джаджи са поставени за икономия на гориво.
Единствен проблем, който виждам, е че ще върти предния диф, кардана и раздатката през цяото време, което може да ти завиши малко разхода на гориво.
Коментар