Здравейте колеги.Имам Фронтера 2.3дизеи когато е студено като запали дръпне ръчната помпа на вътре и гасне.Свалих резервуара и го изчистих.На система няма тия проблеми
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
не пали на резервоар
Свий
X
-
От: не пали на резервуар
Аз отгатнах какво е искал да каже. Или е запушен отдушникът на резервоара, или има лоша проходимост между резервоара и ръчната помпа. Причината за лошата проходимост е лятна нафта, която е почнала да се сгъстява поради ниските температури в последните дни.
Запушването може да се установи, ако се опита да се подкара колата без капачка на резервоара, а лятната нафта може да се разреди със зимна, за предпочитане - предварително подгрята до 50-ина градуса, за да стопи вече образуваните утайки.
Известна верига бензиностанции предлагаше предишни години нафта за до -30 градуса, тя оправяше такива проблеми, но не знам сега дали я има - нафта рядко използвам.
Коментар
-
Стига бре ! Изядохте човека ! Не виждате ли , че колегата е чужденец и се опитва да пише на български ?!
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение.....Аз отгатнах какво е искал да каже. Или е запушен отдушникът на резервоара, или има лоша проходимост между резервоара и ръчната помпа. Причината за лошата проходимост е лятна нафта, която е почнала да се сгъстява поради ниските температури в последните дни.
.....
Горе - долу и аз така смятам . Още повече , че колегата е измил " резервуара" . Изразът "на система няма тия проблеми " , аз го гадая по следния начин : Колегата е елиминирал притока на гориво от "резервуар" и е пуснал един маркуч от туба , на самотек от най-висока точка ( наподобява система за кръвопреливане) , директно в ГНП-то . Личи си че е механик - дизелджия . А щом по този начин няма проблем , плюс чист резервоар , остава да продуха тръбопровода .
ПС. Ако не е така обаче , ше звънна на Светлина . Но малко по-късно , щот тя сега гадае по телевизията .Последно редактирано от fanatic; 21-11-11, 21:20.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеСтига бре ! Изядохте човека ! Не виждате ли , че колегата е чужденец и се опитва да пише на български ?!
п.с. Номера на фронтерата от снимката в профила е с регистрация СС което е Силистраno signature no problems
Коментар
-
От: не пали на резервоар
Е да де, ама тоя колега, ако е механик при това "дизелджия" .... ще трябва да си хвърли дипломата у близката река, ако ..... въобше я има!!
АЗБУЧНИ истини и елементарни правила. Въпроси отнасящи .... обща култура.
За какво си търкаме клавиатурите?!?Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от valyo_valentinow Преглед на мнениеМоже да е свикнал да пише телеграми - колкото по малко, толкова по добре!
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеРезервар, помпа чукам влизам гледам нафта. Тия двамата помпата и ония от Враца пали на каиш.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар