Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фарове на ОФБ 1999

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• фарове на ОФБ 1999

Колеги,от два месеца притежавам ОФБ 1999г кьса база и не съм имал проблеми.Фронтерата е с десен волан.Как мога да реша въпроса с минимални средства?Благодаря за преаварително !

От: фарове на ОФБ 1999

Първоначално публикуван от tent Преглед на мнение
    Колеги,от два месеца притежавам ОФБ 1999г кьса база и не съм имал проблеми.Фронтерата е с десен волан.Как мога да реша въпроса с минимални средства?Благодаря за преаварително !
    Нещо не схващам какво точно си написал?! Ако става дума за ъгълът на осветяване на пътя то най-евтиният вариянт са едни лепенки който се лепят на стъклото на фара. Но доколко са ефикасни не знам. Има ги по магазините за автоаксесоари. Истината е в смяна на фаровете, но там парите са други.

Коментар

Извинявам се за необмисления добре въпрос.Проблемът е в осветеността на пътя.Мисля,че лепенките не решават проблема напълно.Някой има ли инфо продават ли се само стъкла за фарове?Какви са цените за фарове втора ръка?На мен ми предлагат 100лв бр.нормална ли е цената?Трябва ли да се сменят двата фара или може само левият?

Коментар

Извинявам се за необмисления добре въпрос.Проблемът е в осветеността на пътя.Мисля,че лепенките не решават проблема напълно.Някой има ли инфо продават ли се само стъкла за фарове?Какви са цените за фарове втора ръка?На мен ми предлагат 100лв бр.нормална ли е цената?Трябва ли да се сменят двата фара или може само левият?
        Само със стъкла няма да стане, наклона на рефлекторите е различен. Няма да стане само с 1 фар, трябва и двата.
        Това е риска да караш с десен волан. Другия вариант е да си караш така, да не виждаш и всички да те псуват... а и полицайте да ти напишат акт ако ти направят уличен тест на светлото петно както правят в момента в София на 4 от големите булеварда ( акта е от 100 до 500 лв. )
        no signature no problems

Коментар

Нов е около 180лв.и както пише колегата ако си платиш един път глобата ще си ги купил.
          OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
          Polaris Sportsman 800 EFI

Коментар

Благодаря за отговорите.Проблемът ще се реши със закупуването на нормални фарове.

Коментар

Ако ги купуваш от морга внимавай да не си купиш същите! Че е пълно с англичанки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X