Колеги,от два месеца притежавам ОФБ 1999г кьса база и не съм имал проблеми.Фронтерата е с десен волан.Как мога да реша въпроса с минимални средства?Благодаря за преаварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
фарове на ОФБ 1999
Свий
X
-
От: фарове на ОФБ 1999
Първоначално публикуван от tent Преглед на мнениеКолеги,от два месеца притежавам ОФБ 1999г кьса база и не съм имал проблеми.Фронтерата е с десен волан.Как мога да реша въпроса с минимални средства?Благодаря за преаварително !
-
Извинявам се за необмисления добре въпрос.Проблемът е в осветеността на пътя.Мисля,че лепенките не решават проблема напълно.Някой има ли инфо продават ли се само стъкла за фарове?Какви са цените за фарове втора ръка?На мен ми предлагат 100лв бр.нормална ли е цената?Трябва ли да се сменят двата фара или може само левият?
Коментар
-
Първоначално публикуван от tent Преглед на мнениеИзвинявам се за необмисления добре въпрос.Проблемът е в осветеността на пътя.Мисля,че лепенките не решават проблема напълно.Някой има ли инфо продават ли се само стъкла за фарове?Какви са цените за фарове втора ръка?На мен ми предлагат 100лв бр.нормална ли е цената?Трябва ли да се сменят двата фара или може само левият?
Това е риска да караш с десен волан. Другия вариант е да си караш така, да не виждаш и всички да те псуват... а и полицайте да ти напишат акт ако ти направят уличен тест на светлото петно както правят в момента в София на 4 от големите булеварда( акта е от 100 до 500 лв. )
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от tent Преглед на мнениеИзвинявам се за необмисления добре въпрос.Проблемът е в осветеността на пътя.Мисля,че лепенките не решават проблема напълно.Някой има ли инфо продават ли се само стъкла за фарове?Какви са цените за фарове втора ръка?На мен ми предлагат 100лв бр.нормална ли е цената?Трябва ли да се сменят двата фара или може само левият?OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
Polaris Sportsman 800 EFI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар