Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седалки на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Седалки на Фронтера

Здр. колеги имам един въпрос относно предните седалки на Фронтра КБ 1994 и дано не ви се струва смешен ама като не знам и питам .Интересува ме могат ли да се махат и как става това,понеже искам да им разменя местата понеже лявата се послегнала и искам да я разменя с другата да да ми е по удобно като карам .Благодаря ви.

От: Седалки на Фронтера

Дърпаш напред, развиваш задните винтове, после назад развиваш предните и седалката е свалена
    друг е въпроса, че няма да можеш да им смениш местата без да свалиш седалката от релсите. Най-добрия вариант е да срежеш теловете на седалката да я разтапицираш и да смениш само дунапрените. Но за целта трябва да свалиш и 2-те седалки.
    no signature no problems

Коментар

Мерси много, ще видя какво ще направя

Коментар

А най-добра си свали само твоята седалка, закарай я на тапицер да ти я оправи и ще си имаш две здрави седалки..
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

ХА-ха маѝ си прав

Коментар

Друг вариант:
            Обикаляш моргите за фронтера с десен волан и купуваш лявата седалка.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Седалката,най често се сляга когато се скъса платното което осигурява еластичност.това платно можеш да го видиш,като демонтираш седалката по указания вече начин и я обърнеш да и видиш дъното.Моята също беше скъсана и аз реших въпроса като вместо платното заклещих под дунапрена парче от ламиниран паркет 7мм.Ако не се справиш като имам време ще сваля моята и ще я снимам.Също така подложих под релсите и 5 сантиметрови тампони за да повдигна седалката от пода.Намирам като недостатък на фронтерата ниско разположените седалки,защото лично за мен беше много уморително шофирането,особено на дълг път.Ако не си много висок можеш да сложиш и по високи подложки,ама гледай да не почне да ти опира главата в тавана.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Да прав си наистина са ниски и е неудобно, и ще пробвам твоят начин,Благодаря

Коментар

Ниските седалки си имат и предимство.Като започнеш да подскачаш в гората - не си удряш главата в тавана
                  Шега шега ама за мен истина
                  BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X