Откак имам фронти температурата на двигателя, зимата и лятото никога не ми е показвала по-малко или по-високо от първото деление, като единствено лятото при големи задръствания ми е достигало средното деление? Средното деление ли трябва да показва като нормална работна температура? Ако е така, значи трябва да купувам термостат и тук идва въпроса откъде мога да купя оригинален термостат, ясно е че цената ще е по-висока, какво мислите за магазина на козлодуѝ - олимпия? Питането ми е породено и от по-слабичко парно и искам първо темепературния режим да е в нормата и след това ако не се оправи да търся причината за паднала преградка на самото радиаторче на парното!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е нормалната работна температура за фронти?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Каква е нормалната работна температура за фронти?
При мен нормално е на средната черта. Като взема да изкачвам разни баири се качва до следващата и тогава се включва перката. Така пак я сваля на средната черта. Реално колко са градусите не знам, защото нямам термометър.Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
Opel Frontera V6
-
От: Каква е нормалната работна температура за фронти?
Писано е 100 пъти. Има даже и снимки.
термостат директно от опел, на бул. България или на Ботевградско шосе. 35 лв. с уплътнението беше преди 2 зими.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар