Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумни ли са ви фронтерите при над 80км/h?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шумни ли са ви фронтерите при над 80км/h?

Говорим при всичко нормално изправни технически фронтери и на режим при изключен 4х4, мен ми се струва че при над 80км/h е шумничка като цяло със сравнение с предишната ми вектра а със същия двигател?
    Изключваме грубите гуми с едра шарка по подразбиране

От: Шумни ли са ви фронтерите при над 80км/h?

Първоначално публикуван от pavelvasilev Преглед на мнение
    Говорим при всичко нормално изправни технически фронтери и на режим при изключен 4х4, мен ми се струва че при над 80км/h е шумничка като цяло със сравнение с предишната ми вектра а със същия двигател?
    Изключваме грубите гуми с едра шарка по подразбиране
    Купи си Мерцедес ML и ще е по-безшумна
    Сам знаеш че сравнението между вектра и фронтера е леко казано безумно.
    Прекалено е дълго да описвам но всеки технически грамотен ще се сети сам защо.
    Б-то е доста по-безшумно от А-то.
    В Опел Сенатор с 160 дори и вятъра едвам се чува. В сузуки самурай ако вдигне 80 е все едно в АН-26.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Купи си Мерцедес ML и ще е по-безшумна
      Сам знаеш че сравнението между вектра и фронтера е леко казано безумно.
      Прекалено е дълго да описвам но всеки технически грамотен ще се сети сам защо.
      Б-то е доста по-безшумно от А-то.
      В Опел Сенатор с 160 дори и вятъра едвам се чува. В сузуки самурай ако вдигне 80 е все едно в АН-26.
      Хехее прав си, в интерес на истината съм се качвал точно на мерцедец ML и на BMW X5, определено не съм се качвал на друга фронтера и затова питам да не би при мен да е по-шумна, иначе съм наясно че няма как да правя сравнение с вектрата освен при работещи двигатели на празен ход на място

Коментар

Първоначално публикуван от pavelvasilev Преглед на мнение
        Хехее прав си, в интерес на истината съм се качвал точно на мерцедец ML и на BMW X5, определено не съм се качвал на друга фронтера и затова питам да не би при мен да е по-шумна, иначе съм наясно че няма как да правя сравнение с вектрата освен при работещи двигатели на празен ход на място
        Тук вече опираме до това, до каква степен ти е усилено радиото при 80 км/ч. Ако шумът от радиото не те притеснява, значи фронтерата вози тихо и приятно. Майтап.
        Ако имаш предвид шумът само от двигателя и при мен е така на късата база. Като остава уговорката, че ги сравняваме с вектра.
        Последно редактирано от sony bono; 21-09-11, 22:10.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          Тук вече опираме до това, до каква степен ти е усилено радиото при 80 км/ч. Ако шумът от радиото не те притеснява, значи фронтерата вози тихо и приятно. Майтап.
          Ако имаш предвид шумът само от двигателя и при мен е така на късата база. Като остава уговорката, че ги сравняваме с вектра.
          изгоря, вектрата е страшен кенеф ма си е лека кола, фронтерата си е джип - сравнението е невъзможно.

п.с. имам децибел метър ако все пак държиш, само не знам как да измерим друсането и клатушкането и субективното усещане че караш камаз
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            ...субективното усещане че караш камаз
            За мен това е един от чаровете на фронтерата
            Иначе по темата:
            Да, шумна е. Гумите ми са магистрални всесезонни.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X