Позволявам си да пусна тази тема ,за дискуси и мнения доколко са надеждни и доколко да им вярваме на Фронтерите които караме и доколко ни вкарват в неприятни приключения.Аз моята я взех ОФБ 2,2дти ДБ 2002г., за да ходя на риболов без притеснения че ще остана някъде по водоемите в кално време.Тя в калта върви, но като не е първа младост все се питам каква е вероятноста да ме остави в калта" някъде накрай света".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко е надеждна Фронтера Б
Свий
X
-
От: Колко е надеждна Фронтера Б
Моята фронтера е 10 години по стара от твоята и не помня да ме е оставяла някаде. Няма лоши джипове има кофти собственици. Ако една джипка се поддържа добре и е подготвена за целта за която ще се ползва какво е значението колко е стара.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ognjan Преглед на мнениеПозволявам си да пусна тази тема ,за дискуси и мнения доколко са надеждни и доколко да им вярваме на Фронтерите които караме и доколко ни вкарват в неприятни приключения.Аз моята я взех ОФБ 2,2дти ДБ 2002г., за да ходя на риболов без притеснения че ще остана някъде по водоемите в кално време.Тя в калта върви, но като не е първа младост все се питам каква е вероятноста да ме остави в калта" някъде накрай света".no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ognjan Преглед на мнениеТя в калта върви, но като не е първа младост все се питам каква е вероятноста да ме остави в калта" някъде накрай света".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар