Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко е надеждна Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко е надеждна Фронтера Б

Позволявам си да пусна тази тема ,за дискуси и мнения доколко са надеждни и доколко да им вярваме на Фронтерите които караме и доколко ни вкарват в неприятни приключения.Аз моята я взех ОФБ 2,2дти ДБ 2002г., за да ходя на риболов без притеснения че ще остана някъде по водоемите в кално време.Тя в калта върви, но като не е първа младост все се питам каква е вероятноста да ме остави в калта" някъде накрай света".

От: Колко е надеждна Фронтера Б

Колкото всяка друга неподдържана машина, с неподходящи гуми и т.н.
    Да се чудиш на база възраст на МПС дали и кога ще те остави в калта или по баирите е доста лековат въпрос, без значение коя марка се коментира.

Коментар

Моята фронтера е 10 години по стара от твоята и не помня да ме е оставяла някаде. Няма лоши джипове има кофти собственици. Ако една джипка се поддържа добре и е подготвена за целта за която ще се ползва какво е значението колко е стара.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Ognjan Преглед на мнение
        Позволявам си да пусна тази тема ,за дискуси и мнения доколко са надеждни и доколко да им вярваме на Фронтерите които караме и доколко ни вкарват в неприятни приключения.Аз моята я взех ОФБ 2,2дти ДБ 2002г., за да ходя на риболов без притеснения че ще остана някъде по водоемите в кално време.Тя в калта върви, но като не е първа младост все се питам каква е вероятноста да ме остави в калта" някъде накрай света".
        Споделям мнението на колегите. Всяка марка и модел си има косур който ако се следи няма опасност да те изненада. При твоята примено това е електрониката на ГНП-то. Аз поради подобни притеснения превантивно разглобих цялата помпа и подмених потенциално проблемните елементи по електрониката. Сега се ползва без притеснения и в чужбина и в БГ. Друго което може да те изненада е липсата на гориво. Тази кола няма палене ако загасне веднъж. Никога не влизай в гората с малко гориво.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Ognjan Преглед на мнение
          Тя в калта върви, но като не е първа младост все се питам каква е вероятноста да ме остави в калта" някъде накрай света".
          Аз бих се притеснил от нов джип дали няма да ме остави.... предвид всичките им капризи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X