Джанти ет-40 с гуми АТ 265 75 16 Фалкен . Малко ми малеят и теснеят но засега е това. Вече мога да ви кажа какво е криза в офроуда , да си продадеш 33 ките и да минеш на 32ки. ХИХИИхихихиХИХИ......
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d)Преглед на мнение
Джанти ет-40 с гуми АТ 265 75 16 Фалкен . Малко ми малеят и теснеят но засега е това. Вече мога да ви кажа какво е криза в офроуда , да си продадеш 33 ките и да минеш на 32ки. ХИХИИхихихиХИХИ......
Аз само между другото да попитам нещо . На онези снимки по-горе с Кумхо-то , се вижда един УАЗ - на Любо ли е ?
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Поздравления за визията!Аз също съм с Фронтак имам му безрезервно доверие въпреки ЕГН-то! Вида на джипа или колата говорят за притежателя,грижиш ли се няма да те издънят!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Ники, малката за да се качва вече трябва да и слагаш стълба. Горкото дете. Сигурно не смее да слиза сама, пардон да скача сама от джипката. Помисли за падане на стъпало при отваряне на задната врата.
Коментар