Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много ми хареса тази "оригиналната фронтера" Исузо Родео

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Много ми хареса тази "оригиналната фронтера" Исузо Родео

Влюбих се в тази кола, дълга база + багажно отделение и това което ме впечатли че интериора отвътре е почти едно към едно с фронтера А, гледах по мобилето за продажба на въпросния модел но за съжаление няма такъв дето има и багажното отделение, някои имал ли е преки впечатления от американската фронтера? Ето и снимка на модела:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:023996153-big.jpg
Прегледи:1
Размер:65.0 КБ
ID:5933576

От: Много ми хареса тази "оригиналната фронтера" Исузо Родео

Мога да ти пратя снимка на по-новото му братче
    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
    :D

Коментар

Това "багажно отделение" е легена на пикапа. А това, с което е покрит се нарича hardtop. Родеото се продава като пикап в Япония и като SUV в Северна Америка. Фронтерата е същата (не Исузуто е същото) като Родеото правено за Америка, т.е. като SUV-а. По тази причина трудно ще намериш в България Родео пикап, а ако намериш ще е с десен волан. Ако искаш Isuzu пикап се ориентирай към D-max, ама почват от 2002г. По-старите им пикапи вече ги забравих как се казваха.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Дълга фронтера + хард топ е по-добро решение според мен. Предполагам, че не прекарваш тухли или цимент по 8 часа на ден? При моя вариант имаш и градска кола и кола за пътувания с гигантско място за багаж ( 1790 литра в купето и 400 в хард топа )
        no signature no problems

Коментар

Имаме 4 пикапа Исузо от по-стария модел преди 2002 година.Нашите са 2000-2001 и на външен вид са като Опел Кампо.Окачването е като на Фронтера дълга база но с ресьори.Макар и дълга база - вози по зле от моята фронтера модел А къса база.И то след смяна на цялата ходова част.Обяснение нямам но друса като за световно.
          Останах неприятно изненадан и от возията и от вървенето на прословутият двигател 2.8 ТД на Исузо.А всичко е в ред след нашата интервенция в сервиза.
          BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
            Имаме 4 пикапа Исузо от по-стария модел преди 2002 година.Нашите са 2000-2001 и на външен вид са като Опел Кампо.Окачването е като на Фронтера дълга база но с ресьори.Макар и дълга база - вози по зле от моята фронтера модел А къса база.И то след смяна на цялата ходова част.Обяснение нямам но друса като за световно.
            Останах неприятно изненадан и от возията и от вървенето на прословутият двигател 2.8 ТД на Исузо.А всичко е в ред след нашата интервенция в сервиза.
            Точно затова питах дали има някой впечатление от този пикап, но след като казваш че не е комфортна а би трябвало да има много по-добра возия от ОФА КБ , и то след като сте сменяли всичко... засега се въздържам, не че съм тръгнал да купувам сега. На мен ми хареса предимно това че е пикап и че има повече място и най-вече по-комфортната возия която се очаква но явно се оказва че не е така... Мерси за инфото колега, в бъдеще като си харесам пикап при всички положения ще трябва да я покарам преди покупка. Лек ден!

Коментар

Първоначално публикуван от pavelvasilev Преглед на мнение
              На мен ми хареса предимно това че е пикап и че има повече място и най-вече по-комфортната возия която се очаква но явно се оказва че не е така...
              Пикапа има повече място за багаж в легена, но в никакъв случай няма повече място в кабината (била тя и двойна). Особено на задните седалки на повечето пикапи е доста малко мястото. Не знам защо си мислиш, че като е пикап ще е с по-комфортна возия. Точно обратното би трябвало да се очаква. Отзад са на ресьори заради повишената товароносимост. Ако пък е без hardtop, един сак няма къде да се остави.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Да така е - нашите са с хард топ понеже возят техника.Сега като се замисля може да е имало 200 кг техника като го пробвах.
                Ние сменихме шарнири горни долни селеновите втулки на горните носачи втулките на ресьорите накладки амортисьори и смея да кажа че добре се получи без луфтове и дразнещи хлабини.Факт е обаче че друсаше яко макар и да вози стегнато.Може би товарът по задната седалка и в легена оказва влияние ноооо все пак не е чак толкова много.Също колегата е прав че на задната седалка 180 см висок човек се вози некомфортно.При всички случаи преди покупка е задължително карането и возенето в желаната кола за да не стават изненади.Разходната норма на нашите е 11.5 дизел градско и си ги горят а не останах с впечатлението да върви кой знае колко дори след смяна на филтри и профилактика.
                BMW X6

Коментар

Колко повече да върви тои е 113 кс. Конструктора които ги е проектирал е дал други предимства на този двигател за сметка на конските сили.Това е джип а не автомобил.

Коментар

Kрасота

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0802or_04_z+1993_isuzu_rodeo_off_road_unsung_hero+mashes_spinning_tires.jpg
Прегледи:3
Размер:74.5 КБ
ID:5287396

Коментар

Ми във форума си я имаме същата , та и малко по мощна вече.
                      Прикачени файлове
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X