Здр. колеги имам следния проблем ,крушката на задния ми десен стоп не дава контакт,демек не свети,сменил съм я с нова но пак неще да свети и ме съмнява че са изгорели крачетата на гнездото дето влиза самата крушка.Та въпроса ми е от къде да си намеря такова гнездо за крушка.Джипа е Опел Фронтера къса база 1994г. ще съм ви благодарен ако споделите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Крушката на задния ми десен стоп не дава контакт Frontera 2.0 i
Свий
X
-
От: Frontera 2.0 i
Здр. колега .
И аз имам един въпрос към теб : ако допуснем , че си намериш ново гнездо , губиш си времето да го смениш и въпреки това крушката не светне - тогава к`во пра`йм ?
Та като начало : извади крушката , накарай някой да натисне спирачката ( на контакт ) и замери с един прост мултицет дали стига ток до гнездото . Дай резултат и после ше продължим тук .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
-
От: Крушката на задния ми десен стоп не дава контакт Frontera 2.0 i
Прав е Владо. Вместо да почваш по метода "Проба-грешка", провери първо окабеляването. Може просто да е скъсан кабел или повредена букса. Намери някой, който има представа от електротехника и проследете веригата, пък после мисли за смяна."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
От: Крушката на задния ми десен стоп не дава контакт Frontera 2.0 i
При мен пък в стоповете влиза вода вода и от там се получават мизерии! Решението, което измислих е чисто нови маркови крушки и уплътняване със силикон!ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар