Моята турбина я усещам да почва да надува около 2100об/min.Но ефекта от турбото го има на около 3000 об/min. Има ли начин да се накара турбото да започне да надува по-рано? Нещо може ли да се направи по мотора за да се съживи малко? И още един въпрос, някой може ли да каже, кожуха на скоростната кутия дали ще пасне на друг мотор?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Турбо на 2,3ТДИ
Свий
X
-
От: Турбо на 2,3ТДИ
Колега,този мотор е 100 конски сили.Колко можем да искаме от него при положение,че е разработен преди повече от 20 години!?!Прегледай горивната система-филтър,разпръсквачи,дали не смуче въздух отнякъде...Не знам дали знаеш,но ние имаме и механична подкачваща помпичка,която е разположена ниско долу до картера и по тази причина се пълни с боклуци и пречи на преминаването на нафтата.Направи си центровка на ГНП-то и реглаж на клапаните,но при разбиращ майстор,т.е. занимаващ се с такива мотори.Това са според мен начините да се "съживи малко" двигателя.За кожуха на СК се допитай до Лозан.Успех.
-
Първоначално публикуван от karlyo Преглед на мнениеЗдравей
Стартерът е от дясно на мотора а на всички останали е от ляво
Коментар
-
Мисля да пробвам да си поиграя, и да добавя и АГУ.Да видя какъв ще е ефекта.Би трябвало да има голяма разлика.Пробвал съм на един мотокар и там се получи, но там се направи по други съображения.На опелака искам да го направя комбинирано.
Коментар
-
Първоначално публикуван от engi7d Преглед на мнениеМисля да пробвам да си поиграя, и да добавя и АГУ.Да видя какъв ще е ефекта.Би трябвало да има голяма разлика.Пробвал съм на един мотокар и там се получи, но там се направи по други съображения.На опелака искам да го направя комбинирано.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар