След два месеца разходки и четене във форума,като младши участник и като научища щях много полезни неща ,вече съм нов собственик на Frontera 2,2 tdi 2002г.д.б. със характерния проблем за присветваща лампа на чека на мотора.Целта на придобивката е да ме превозва с всичките простотии за любимото ми хоби(болест)риболова до съответните обекти където го практикувам.Голямата ми молба е за информация ,къде в София могат компетентно и отговоррно да ми сменят маслата в трансмисиите и двигателя. За проблема с светещата лампа на чека е написано достатъчно,и стъпка по стъпка ще решавам проблема.
П.П. Ще бъда много благодарен за компетента информация за необходимите количева и подходящи марки и типове масла за трансмисиите и двигателя,защото в наличната инструкция на автомобила няма.Извинявам се ако съм повторил темата.
П.П. Ще бъда много благодарен за компетента информация за необходимите количева и подходящи марки и типове масла за трансмисиите и двигателя,защото в наличната инструкция на автомобила няма.Извинявам се ако съм повторил темата.
Коментар