Здравейте , предстои ми смяна на предно стъкло на Фронтерката , някой сменял ли е в София и какви са му впечатленията. Предварително Ви благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна предно стъкло Фронтера КБ
Свий
X
-
От: Смяна предно стъкло Фронтера КБ
Отиваш в Кобра на Тодор Александров, дето е точно срещу кино Арена.Точни са и действат бързо.Избора за стъкло ще е м/у китайско и европейско(правят ги в Испания).Аз лично ти препоръчвам европейското, като цена е малко по скъпо, но като качество е по добро.Nissan Navara D22 YD25 Double Cab
-
Първоначално публикуван от Paul Преглед на мнениеЗдравейте , предстои ми смяна на предно стъкло на Фронтерката , някой сменял ли е в София и какви са му впечатленията. Предварително Ви благодаря.
Коментар
-
Мустанг Пазарджик- пълни нещастници. По-миналата зима сменях предно стакло на ОФБ, мисля че 140 лв ми беше цената но тябваше да чакам една седмица за доставка.
1. Стъклото беше ново но надраскано при рекламация на място ми казаха, че ще имат в предвид и че едва ли от тая драскотина ще се спука.
2. Падна ми огледалото, тъй като плочката на огледалото била японска а на стъклото европейска и го залепили с някакво каучуково лепило.
3. При по-висока скорост на магистралата ми се откачи уплътнението от горната страна на стъклото.
Отидох съответно да правя рекламация а те ми казах,а че имат много работа и да мина друг път. След което аз вдигнах голям скандал да ме чуят и другите клиенти. Защото аз си платих толкова колкото искаха а те си вършат работата през пръсти и ми пробутаха надрано стъкло.
В последствие си отстраних сам проблемите с огледалото и с уплътнението, но уви с надрасаното няма как
Коментар
-
Има как, но не знам дали цената ще разумна. Пиши в Гугъла "възстановяване на авто стъкла" и ще изнамериш фирмите. Даже има тема по въпроса във форума."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Някои хора предпочитат стъкло от донор (щото било оригинално). Дали джама на фронтито е от онези дето може да се сменят със стар и какво мислите за това (предстои ми смяна и се чудя, че прочетох за някакви проблеми с шумове, при нови стъкла след време)(то всъщност ако е от уплътнение и некадърност и в двата случая ще стане това)?
Коментар
-
И на мен старо ми звучеше кофти, но почетох малко по форуми разни и имаше недоволни от нови стъкла (шумове над 120 км/ч, а и точно за Кобра имаше, че били монтирали надраскано ново). Надявам се, че няма да ме споходи карък, пък и мога да направя рекламация, та ще се засиля на ново май. Благодаря за мненията!
Коментар
-
Аз преди няма и година смених моето в люлин беше фирмата, монтираха ми турско стъкло триплекс с лента отгоре, взеха ми 110 или 115 лева не помня точно като в таз цена беше местенето на стикери винетки и съм доволен от операциятаОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар